Я втомився Вам пояснювати, чому Вас мали затримати.
Територія СБУ, затверджена в статуті, як охоронний державний об’єкт. Якщо затверджено в статуті, відповідно підписано Міністерством.
Стаття 11.7.2 [К]* (НПУ/СБУ) Незаконне проникнення на охоронюваний відповідно до законодавства України, об'єкт відзначений червоною зоною - Від 2 до 4 років позбавлення волі.
Стаття 11.7 [A](НПУ/СБУ) Незаконне проникнення на охоронюваний відповідно до законодавства України, об'єкт - 2 діб позбавлення волі.
Докази надам нижче.
1 - тарасенко образи, непідкора
2 - Антонюк, неналежне ставлення до своїх обовязків, образа працівника СБУ, словами "мені на це все насрать, на жб насрать", МГ. Слова оффтоп кажуться перед тим щоб щось казати. Йому пофіг. Відмова в предявленні посвідчення ( як мінімум ми не знаємо хто це і хочемо пересвідчитися. )
3 - ти мені рот не затикай. Субординація
4 - ми вас не просили влазить. Нас і не просять. Ми самі приходимо))
5 - зброя на відео, ліцензію перевірити
Ваш колега, який теж любить порушувати..
1 - флуд в войс чат, при тому що старший знаходиться
2 - на запитання що ви тут робите немає відповіді, субординація
3 - збили Ян, Субординація
4 - непідкора працівникам СБУ, погроза працівнику СБУ ( держ. службовцю )
Докази на затримання -
Докази на ОФФ + неадеквату поведінку + субординація прикріплені вище.
Також, якщо Ви хороший гравець, маєте знати, правила викрадень, і не порушувати їх. Докази на це, даю нижче
(P.S час на таймі на +1 швидше) зрівняти з фарсом і скріном = співпаде в 20+- хв.
Якщо Ви, маючи звання Полковника, не знаєте своїх прав та обов’язків, Законодавства, пробачте за мою прямоту, Ви поганий Полковник.
Чекайте відповіді від слідкуючої Адмінімстаціі, і не оффтопте в цій темі. Дякую.