На відео видно, як я ховаюсь від ваших пострілів і де від ваших куль,лежить вбитий гравець, це перше. Друге, це те, що я не бачу в якому ви клані,а це означає, що я також не є членом Неоф.організації. ТОбто ваш вчинок зприводу мене це ДМ. Також видно, як ві стріляєте.А де доказ нормальний, ти просто сидиш за машиною і ми проїжаєм
Гравець який лежить поруч це гравець ворожого клану "Котики", через це ми його і вбили, а в тебе на відео даже не видно шо то ми вбили йогоНа відео видно, як я ховаюсь від ваших пострілів і де від ваших куль,лежить вбитий гравець, це перше. Друге, це те, що я не бачу в якому ви клані,а це означає, що я також не є членом Неоф.організації. ТОбто ваш вчинок зприводу мене це ДМ. Також видно, як ві стріляєте.
Мені не показує, що він гравець ворожого клану. А вам видно було, що я не є у клані.Гравець який лежить поруч це гравець ворожого клану "Котики", через це ми його і вбили, а в тебе на відео даже не видно шо то ми вбили його
Вас вказав я, як співучасника-перше.Я Павло Шухевич, був за рульом, отже не міг по тобі стріляти.
По друге, перед цим, ми вбили члена ворожого клану, а саме Ілля Амбрелов.
По третє, по тобі DM не було, так як ні однієї одиниці здоров’я у тебе не знялося, що видно на відео.
По четверте, гравець Ілля Амбрелов NonRP говорить після смерті.
Toxic
Те шо ти не бач клани не наші проблеми, ДМу в твою сторону не було, ми вбили гравця ворожого клану і всеМені не показує, що він гравець ворожого клану. А вам видно було, що я не є у клані.
Нам заборонено стріляти по ворожому клану коли він з цивільним тільки в оранжевій зоні якої в даній ситуації немаєВас вказав я, як співучасника-перше.
Друге-стоїть моє авто димить, після того, як ви почали стріляти по ній. Третє, якого ви взагалі стріляєте по гравцю з ворожого клану, коли він їде з цивільною особою, це я ще піздно включив фрапс.
Вчетверте, він говорив "офтоп" я свідок. На цьому наша дискусія закінчується, далі будуть розбиратись люди, які цим займаються.