Зачинено Зіппо Тохік / DM

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександд

Новий гравець
Реєстрування
19 Гру 2022
Дописи
6
Реакції
0
Бали
3
1.Нікнейм гравця: Зіппо Тохік,Павло Шухевич.
2. Особистий нікнейм: Олександ Шухевич.
3. Суть скарги: DM.
4. Особисті докази (скриншот/відео): Тиць
5. Дата порушення: 05.02.23. 21-43.

Останнє редагування:

Олександд

Новий гравець
Реєстрування
19 Гру 2022
Дописи
6
Реакції
0
Бали
3
А де доказ нормальний, ти просто сидиш за машиною і ми проїжаєм
На відео видно, як я ховаюсь від ваших пострілів і де від ваших куль,лежить вбитий гравець, це перше. Друге, це те, що я не бачу в якому ви клані,а це означає, що я також не є членом Неоф.організації. ТОбто ваш вчинок зприводу мене це ДМ. Також видно, як ві стріляєте.

Зіппо Хард

Активний
Реєстрування
29 Лип 2022
Дописи
155
Реакції
174
Бали
48
На відео видно, як я ховаюсь від ваших пострілів і де від ваших куль,лежить вбитий гравець, це перше. Друге, це те, що я не бачу в якому ви клані,а це означає, що я також не є членом Неоф.організації. ТОбто ваш вчинок зприводу мене це ДМ. Також видно, як ві стріляєте.
Гравець який лежить поруч це гравець ворожого клану "Котики", через це ми його і вбили, а в тебе на відео даже не видно шо то ми вбили його

ꑭ Павло Шухевич ꑭ

Лідер клану 𝐓𝐎𝐗𝐈𝐂
Активний гравець
Реєстрування
11 Лип 2022
Дописи
1,191
Реакції
8,684
Бали
213
Веб-сайт
www.youtube.com
Я Павло Шухевич, був за рульом, отже не міг по тобі стріляти.
По друге, перед цим, ми вбили члена ворожого клану, а саме Ілля Амбрелов.
По третє, по тобі DM не було, так як ні однієї одиниці здоров’я у тебе не знялося, що видно на відео.
По четверте, гравець Ілля Амбрелов NonRP говорить після смерті.

Toxic

Останнє редагування:

Олександд

Новий гравець
Реєстрування
19 Гру 2022
Дописи
6
Реакції
0
Бали
3
Гравець який лежить поруч це гравець ворожого клану "Котики", через це ми його і вбили, а в тебе на відео даже не видно шо то ми вбили його
Мені не показує, що він гравець ворожого клану. А вам видно було, що я не є у клані.

Олександд

Новий гравець
Реєстрування
19 Гру 2022
Дописи
6
Реакції
0
Бали
3
Я Павло Шухевич, був за рульом, отже не міг по тобі стріляти.
По друге, перед цим, ми вбили члена ворожого клану, а саме Ілля Амбрелов.
По третє, по тобі DM не було, так як ні однієї одиниці здоров’я у тебе не знялося, що видно на відео.
По четверте, гравець Ілля Амбрелов NonRP говорить після смерті.

Toxic
Вас вказав я, як співучасника-перше.
Друге-стоїть моє авто димить, після того, як ви почали стріляти по ній. Третє, якого ви взагалі стріляєте по гравцю з ворожого клану, коли він їде з цивільною особою, це я ще піздно включив фрапс.
Вчетверте, він говорив "офтоп" я свідок. На цьому наша дискусія закінчується, далі будуть розбиратись люди, які цим займаються.

Зіппо Хард

Активний
Реєстрування
29 Лип 2022
Дописи
155
Реакції
174
Бали
48

Зіппо Хард

Активний
Реєстрування
29 Лип 2022
Дописи
155
Реакції
174
Бали
48
Вас вказав я, як співучасника-перше.
Друге-стоїть моє авто димить, після того, як ви почали стріляти по ній. Третє, якого ви взагалі стріляєте по гравцю з ворожого клану, коли він їде з цивільною особою, це я ще піздно включив фрапс.
Вчетверте, він говорив "офтоп" я свідок. На цьому наша дискусія закінчується, далі будуть розбиратись люди, які цим займаються.
Нам заборонено стріляти по ворожому клану коли він з цивільним тільки в оранжевій зоні якої в даній ситуації немає

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю.

Гравців було би покарано якби це сталось у зеленій зоні :
7.17. Заборонено DeathMatch in GreenZone(DM ZZ), а саме нанесення шкоди, вбивство, стрілянина у бік гравця у зеленій зоні, навіть якщо була причина.

Відмова.​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі