Вано Кальян
Форумний супермен
- Реєстрування
- 6 Лис 2022
- Дописи
- 126
- Реакції
- 54
- Бали
- 33
Ну не ховаться за деревом і в мишу стрілятьБлок пост был захвачен кланом СОКАЯ. Вам давали 3 предупреждение, так как вы не послушались мы были вынуждены открыть вогонь
Какая разница зачем вернулись чтобы потулиться или что?Ну не ховаться за деревом і в мишу стрілять
Ні узнати що там відбувається та розігнати дане скупчення людей але ви відігрувати РП не вмієте, а стріляти на мишу тільки вмієтеКакая разница зачем вернулись чтобы потулиться или что?
то відколи після слів ваших "блокпост захвачен" зразу тулити можна? навіть секунда не пройшла як Особа яка була з вами на відео почали в крису за деревом тулити.Какая разница зачем вернулись чтобы потулиться или что?
Повторяю ещё раз он не с нашего клана поэтому свои претензии можешь писать кому то другомуто відколи після слів ваших "блокпост захвачен" зразу тулити можна? навіть секунда не пройшла як Особа яка була з вами на відео почали в крису за деревом тулити.
Ну це вже адміністрація хай розбирається хто стріляв а хто ніПовторяю ещё раз он не с нашего клана поэтому свои претензии можешь писать кому то другому
Я з тобою завжди адекватно спілкуюсь до тебе претензій нема, навіть сьогодні в обід коли були на блокпості я з вашими відходив і норм спілкувався, я до тебе нічого не кажу, я говорю суто за Том МарлоуПовторяю ещё раз он не с нашего клана поэтому свои претензии можешь писать кому то другому
Я з тобою завжди адекватно спілкуюсь до тебе претензій нема, навіть сьогодні в обід коли були на блокпості я з вашими відходив і норм спілкувався, я до тебе нічого не кажу, я говорю суто за Том МарВін
Він з клана TOXICЯ з тобою завжди адекватно спілкуюсь до тебе претензій нема, навіть сьогодні в обід коли були на блокпості я з вашими відходив і норм спілкувався, я до тебе нічого не кажу, я говорю суто за Том Марлоу