Відмовлено Том марлоу Дениско Кензо Оля Кіто Мартин Кинг Токугава Кензо Юрік Кензо//RDM

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вано Кальян

Форумний супермен
Реєстрування
6 Лис 2022
Дописи
126
Реакції
54
Бали
33
1. Нікнейм гравця: Том марлоу, Дениско Кензо, Оля Кіто, Мартин Кинг, Токугава Кензо, Юрік Кензо.//RDM
2. Особистий нікнейм: Сембрат Іван
3. Суть скарги: RDM
4. Особисті докази (скриншот/відео):Нажміть
5. Дата порушення: 11.02.2023

Реєстрування
2 Січ 2023
Дописи
206
Реакції
282
Бали
66
Блок пост был захвачен кланом СОКАЯ. Вам давали 3 предупреждение, так как вы не послушались мы были вынуждены открыть вогонь.

килер

Отаман
Реєстрування
16 Жов 2022
Дописи
77
Реакції
34
Бали
18
По вам начали стрелять токсики, а потом когда вы начали стрелять только после того по вам открыли огонь кензо на видео четко видно:
Видео

Денис Морісс

Полковник ЗСУ у відставці
Реєстрування
12 Лис 2022
Дописи
229
Реакції
44
Бали
31

Денис Морісс

Реєстрування
12 Лис 2022
Дописи
229
Реакції
44
Бали
31
Какая разница зачем вернулись чтобы потулиться или что?
Ні узнати що там відбувається та розігнати дане скупчення людей але ви відігрувати РП не вмієте, а стріляти на мишу тільки вмієте

Реєстрування
5 Гру 2022
Дописи
136
Реакції
136
Бали
46
Какая разница зачем вернулись чтобы потулиться или что?
то відколи після слів ваших "блокпост захвачен" зразу тулити можна? навіть секунда не пройшла як Особа яка була з вами на відео почали в крису за деревом тулити.

килер

Отаман
Реєстрування
16 Жов 2022
Дописи
77
Реакції
34
Бали
18
то відколи після слів ваших "блокпост захвачен" зразу тулити можна? навіть секунда не пройшла як Особа яка була з вами на відео почали в крису за деревом тулити.
Повторяю ещё раз он не с нашего клана поэтому свои претензии можешь писать кому то другому

Денис Морісс

Реєстрування
12 Лис 2022
Дописи
229
Реакції
44
Бали
31
Реєстрування
5 Гру 2022
Дописи
136
Реакції
136
Бали
46
Повторяю ещё раз он не с нашего клана поэтому свои претензии можешь писать кому то другому
Я з тобою завжди адекватно спілкуюсь до тебе претензій нема, навіть сьогодні в обід коли були на блокпості я з вашими відходив і норм спілкувався, я до тебе нічого не кажу, я говорю суто за Том Марлоу

Реєстрування
2 Січ 2023
Дописи
206
Реакції
282
Бали
66
Я з тобою завжди адекватно спілкуюсь до тебе претензій нема, навіть сьогодні в обід коли були на блокпості я з вашими відходив і норм спілкувався, я до тебе нічого не кажу, я говорю суто за Том МарВін

Я з тобою завжди адекватно спілкуюсь до тебе претензій нема, навіть сьогодні в обід коли були на блокпості я з вашими відходив і норм спілкувався, я до тебе нічого не кажу, я говорю суто за Том Марлоу
Він з клана TOXIC

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі