Розглянуто Ростян Порубаний, Миша Чикатило, Сергій Пивовар // DM in ZZ+NonRp drive+PG

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Йосип Кензо

SOKAYA & Kenzo Famq
Реєстрування
7 Сер 2022
Дописи
88
Реакції
16
Бали
11
1. Нікнейм гравця: Ростян Порубаний, Миша Чикатило, Сергій Пивовар
2. Особистий нікнейм: Йосип Рейн
3. Суть скарги: Їхали від лікарні, дані особи відкрили вогонь першими біля СТО без причини, тако ж там були цивільні
4. Особисті докази (скриншот/відео): тик
5. Дата порушення: 15.02.2023

Йосип Кензо

SOKAYA & Kenzo Famq
Реєстрування
7 Сер 2022
Дописи
88
Реакції
16
Бали
11
стреляли мы по вражескому клану а именно по Володимиру Копону зачем вы начали стрелять я не знаю и зз там нету
Ми стріляли коли ви відкрили вогонь по нашому, це по перше, по друге там Жовта Зона у якій дозволяється вести війну між кланів тільки при відсутності гравців без організації, а гравці без організації там були

Йосип Кензо

SOKAYA & Kenzo Famq
Реєстрування
7 Сер 2022
Дописи
88
Реакції
16
Бали
11
Якщо потрібні докази що ми перші не стріляли готов надати

™Страх Шушкевича

Поважний гравець
Реєстрування
7 Сер 2022
Дописи
121
Реакції
225
Бали
48
ми начали стреляться с кланом з яким у нас война, а ви вже начали в нас стрелять, ну і понятно шо і ми начали у вас

Йосип Кензо

SOKAYA & Kenzo Famq
Реєстрування
7 Сер 2022
Дописи
88
Реакції
16
Бали
11

™Страх Шушкевича

Поважний гравець
Реєстрування
7 Сер 2022
Дописи
121
Реакції
225
Бали
48
якщо ти плохо бачиш то ми машину остановили, там Марк їхав, і там був тіп із саінтов, а у нас война с ними, ми начали по ньому стрелять, і мені прилетають пули с заду от твоїх, я кажу не от тебя конкретно, там не достаточно доказів даже

Йосип Кензо

SOKAYA & Kenzo Famq
Реєстрування
7 Сер 2022
Дописи
88
Реакції
16
Бали
11
якщо ти плохо бачиш то ми машину остановили, там Марк їхав, і там був тіп із саінтов, а у нас война с ними, ми начали по ньому стрелять, і мені прилетають пули с заду от твоїх, я кажу не от тебя конкретно, там не достаточно доказів даже
У нас усі були за рулем, Биков не стріляв адже сам не зрозумів чому ми зупинилися та збив мене, Сержант не стріляв видно на фрапсі, Я видно на фрапсі тоже не стріляв, Тишко тако ж не стіляв видно на фрапсі його та видно що біля вас не було куль та ви почали у спину нам стріляти

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю.

Недостатньо доказів, з вашого відео не видно хто почав перший стріляти, але з кланом VOLKOV буде проведена бесіда на тему недопущення перестрілок на територіях жовтої зони де є мирні гравці, також клан отримає попередження.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі