Йосип Кензо
SOKAYA & Kenzo Famq
- Реєстрування
- 7 Сер 2022
- Дописи
- 88
- Реакції
- 16
- Бали
- 11
Ми стріляли коли ви відкрили вогонь по нашому, це по перше, по друге там Жовта Зона у якій дозволяється вести війну між кланів тільки при відсутності гравців без організації, а гравці без організації там булистреляли мы по вражескому клану а именно по Володимиру Копону зачем вы начали стрелять я не знаю и зз там нету
покажи мне отрывок с видео где мы начали стрелять именно по вамЯкщо потрібні докази що ми перші не стріляли готов надати
Ви упевнені у своїх словах? Готові понести покарання у разі обману?ми начали стреляться с кланом з яким у нас война, а ви вже начали в нас стрелять, ну і понятно шо і ми начали у вас
Тикпокажи мне отрывок с видео где мы начали стрелять именно по вам
Ні одної пулі по вам не було випущено
У нас усі були за рулем, Биков не стріляв адже сам не зрозумів чому ми зупинилися та збив мене, Сержант не стріляв видно на фрапсі, Я видно на фрапсі тоже не стріляв, Тишко тако ж не стіляв видно на фрапсі його та видно що біля вас не було куль та ви почали у спину нам стрілятиякщо ти плохо бачиш то ми машину остановили, там Марк їхав, і там був тіп із саінтов, а у нас война с ними, ми начали по ньому стрелять, і мені прилетають пули с заду от твоїх, я кажу не от тебя конкретно, там не достаточно доказів даже