Відмовлено Павлик Малюк і Олександр Пуля // Для ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Навроцький

merci beaucoup
Тех. Підтримка
Реєстрування
1 Гру 2023
Дописи
1,124
Реакції
774
Бали
253
  1. Нікнейм адміністратора: Олександр Пуля та Павлик Малюк
  2. Особистий нікнейм: Олександр Навроцький
  3. Суть скарги:
    Вітаю!
  4. Звертаюсь до Вас із проханням розглянути наступну ситуацію що стосується діяльності лідера організації Павлика Малюка яка на мою думку містить ряд порушень правил та етичних норм

Порушення внутрішніх правил

Я Олександр Навроцький виконував обов’язки заступника лідера організації Під час обговорення з Павликом Малюком я запропонував стати агентом у ЗСУ для координації інформації
    Павлик Малюк затвердив операцію під кодовою назвою «Їжачок у тумані» В її межах мене тимчасово перевели до ЗСУ а на мою посаду полковника було призначено Микиту Романовича
    Я висловив своє невдоволення оскільки вважаю що тимчасове зайняття моєї посади іншою особою є прямим порушенням домовленостей Лідер запевнив що після мого повернення я отримаю посаду полковника назад На мою думку це порушення правил які регулюють порядок призначення та переведення посад у нашій організації

2 Етична поведінка

У телеграм-групі лідер організації Павлик Малюк допустив образливі висловлювання на адресу розробників проекту Ukraine GTA На мою думку це є неадекватною поведінкою яка псує репутацію організації та порушує етичні норми
    Я направив докази цього до ГС Держ Олександра Пулі Однак отримав відповідь що доказів недостатньо незважаючи на те що я надав доповнені докази зокрема скріншоти які підтверджують висловлювання Павлика Малюка

Моє прохання

Прошу Вас як головного адміністратора розглянути цю ситуацію перевірити надані докази фото додаються нижче та вжити відповідних заходів Я готовий прийняти будь-яке рішення навіть якщо буде виявлено підробку доказів з мого боку Проте я переконаний що образливі висловлювання на адресу розробників та порушення правил організації не повинні залишатися без належного реагування

Додатково

У доданих файлах Ви знайдете

Фото монітору Павлика Малюка з повідомленнями

Скріншоти з доказами схожості моніторів які підтверджують правдивість моїх слів
    point

Дякую за розуміння та сподіваюся на об’єктивний розгляд ситуації
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  6. Дата походження: 29.11.2024

Останнє редагування:

Артем Неєзжалий

Легенда ЧСП
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
286
Реакції
81
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора: Олександр Пуля та Павлик Малюк
  2. Особистий нікнейм: Олександр Навроцький
  3. Суть скарги:
    Вітаю!
  4. Звертаюсь до Вас із проханням розглянути наступну ситуацію що стосується діяльності лідера організації Павлика Малюка яка на мою думку містить ряд порушень правил та етичних норм

Порушення внутрішніх правил

Я Олександр Навроцький виконував обов’язки заступника лідера організації Під час обговорення з Павликом Малюком я запропонував стати агентом у ЗСУ для координації інформації
    Павлик Малюк затвердив операцію під кодовою назвою «Їжачок у тумані» В її межах мене тимчасово перевели до ЗСУ а на мою посаду полковника було призначено Микиту Романовича
    Я висловив своє невдоволення оскільки вважаю що тимчасове зайняття моєї посади іншою особою є прямим порушенням домовленостей Лідер запевнив що після мого повернення я отримаю посаду полковника назад На мою думку це порушення правил які регулюють порядок призначення та переведення посад у нашій організації

2 Етична поведінка

У телеграм-групі лідер організації Павлик Малюк допустив образливі висловлювання на адресу розробників проекту Ukraine GTA На мою думку це є неадекватною поведінкою яка псує репутацію організації та порушує етичні норми
    Я направив докази цього до ГС Держ Олександра Пулі Однак отримав відповідь що доказів недостатньо незважаючи на те що я надав доповнені докази зокрема скріншоти які підтверджують висловлювання Павлика Малюка

Моє прохання

Прошу Вас як головного адміністратора розглянути цю ситуацію перевірити надані докази фото додаються нижче та вжити відповідних заходів Я готовий прийняти будь-яке рішення навіть якщо буде виявлено підробку доказів з мого боку Проте я переконаний що образливі висловлювання на адресу розробників та порушення правил організації не повинні залишатися без належного реагування

Додатково

У доданих файлах Ви знайдете

Фото монітору Павлика Малюка з повідомленнями

Скріншоти з доказами схожості моніторів які підтверджують правдивість моїх слів
    point

Дякую за розуміння та сподіваюся на об’єктивний розгляд ситуації
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  6. Дата походження: 29.11.2024
Пори те що в мене були конфлікти за Олександром Навроцьким я згідний з Навроцьким так як Малюк не є тією особою яка дотримується правил так як навіть від цієї особи багато разів якщо в тебе є тваринка у грі можна почути що якщо вона сходить у туалет то будешь сам злизувати це вже є неадекватно тощо також ця особа порушує субординацію тому повністю згоден з Навроцьким та прошу перевірити дану особу та зробити переатістацію.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі