- Реєстрування
- 1 Гру 2023
- Дописи
- 1,125
- Реакції
- 774
- Бали
- 253
- Нікнейм адміністратора: Олександр Пуля та Павлик Малюк
- Особистий нікнейм: Олександр Навроцький
- Суть скарги:
Вітаю! - Звертаюсь до Вас із проханням розглянути наступну ситуацію що стосується діяльності лідера організації Павлика Малюка яка на мою думку містить ряд порушень правил та етичних норм
Порушення внутрішніх правил
Я Олександр Навроцький виконував обов’язки заступника лідера організації Під час обговорення з Павликом Малюком я запропонував стати агентом у ЗСУ для координації інформації
Павлик Малюк затвердив операцію під кодовою назвою «Їжачок у тумані» В її межах мене тимчасово перевели до ЗСУ а на мою посаду полковника було призначено Микиту Романовича
Я висловив своє невдоволення оскільки вважаю що тимчасове зайняття моєї посади іншою особою є прямим порушенням домовленостей Лідер запевнив що після мого повернення я отримаю посаду полковника назад На мою думку це порушення правил які регулюють порядок призначення та переведення посад у нашій організації
2 Етична поведінка
У телеграм-групі лідер організації Павлик Малюк допустив образливі висловлювання на адресу розробників проекту Ukraine GTA На мою думку це є неадекватною поведінкою яка псує репутацію організації та порушує етичні норми
Я направив докази цього до ГС Держ Олександра Пулі Однак отримав відповідь що доказів недостатньо незважаючи на те що я надав доповнені докази зокрема скріншоти які підтверджують висловлювання Павлика Малюка
Моє прохання
Прошу Вас як головного адміністратора розглянути цю ситуацію перевірити надані докази фото додаються нижче та вжити відповідних заходів Я готовий прийняти будь-яке рішення навіть якщо буде виявлено підробку доказів з мого боку Проте я переконаний що образливі висловлювання на адресу розробників та порушення правил організації не повинні залишатися без належного реагування
Додатково
У доданих файлах Ви знайдете
Фото монітору Павлика Малюка з повідомленнями
Скріншоти з доказами схожості моніторів які підтверджують правдивість моїх слів
point
Дякую за розуміння та сподіваюся на об’єктивний розгляд ситуації - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження: 29.11.2024
Останнє редагування: