Розглянуто Євген Антонюк / Дуже дивний розгляд скарги

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Євген Голденберг

Шановний гравець
Реєстрування
26 Лют 2023
Дописи
66
Реакції
40
Бали
23
1. Нікнейм адміністратора: Євген Антонюк
2. Особистий нікнейм: Євген Чудовий
3. Суть скарги: у скарзі : тут

Некоректний розгляд скарги, на мої прямі докази та нагадування пунктів правил порушених на відео, якщо модератор їх забув (на відео пряме порушення пункту 7.17 про що мова?!), він у відповідь, не зрозуміло, до чого сказав читати мені правила, хоча я знаю їх ідеально і навпаки безпідставно звинуватив мене у провокації, хоча її ніде не видно і бути не може (тільки якби гравець надав у відповідь відео де видно провокацію, але цього не було 100%).

Прошу розглянути мою скаргу іншого модератора.

Євген Антонюк

UKRAINE GTA 04 | Генерал ДСНС
Активний гравець
Реєстрування
9 Вер 2022
Дописи
607
Реакції
508
Бали
98
1. Нікнейм адміністратора: Євген Антонюк
2. Особистий нікнейм: Євген Чудовий
3. Суть скарги: у скарзі : тут

Некоректний розгляд скарги, на мої прямі докази та нагадування пунктів правил порушених на відео, якщо модератор їх забув (на відео пряме порушення пункту 7.17 про що мова?!), він у відповідь, не зрозуміло, до чого сказав читати мені правила, хоча я знаю їх ідеально і навпаки безпідставно звинуватив мене у провокації, хоча її ніде не видно і бути не може (тільки якби гравець надав у відповідь відео де видно провокацію, але цього не було 100%).

Прошу розглянути мою скаргу іншого модератора.

Вітаю Шановний Гравець!
Я дав коректну відповідь на вашу скаргу.
Так як не видно конфлікту,можливо ви спеціально спровокували гравця на порушення,а це описано правилом:
7.13. Заборонено провокацію гравця на порушення внутрішніх правил сервера для подальшого подання скарги на нього в репорт або на форум.
Так як не видно цілого конфлікту керуючись цим правилом закрив скаргу.
Вашу скаргу на мене передам для:
ГА/ЗГА

Євген Голденберг

Шановний гравець
Реєстрування
26 Лют 2023
Дописи
66
Реакції
40
Бали
23
Добре, сподіваюся, він коректно розгляне мою першу скаргу, без звинувачень того, чого не було на відео, був лише факт 7.17, який передбачає навіть причину (якої i тієї не було). Гарного недільного вечора.

Євген Антонюк

Активний гравець
Реєстрування
9 Вер 2022
Дописи
607
Реакції
508
Бали
98

Добре, сподіваюся, він коректно розгляне мою першу скаргу, без звинувачень того, чого не було на відео, був лише факт 7.17, який передбачає навіть причину (якої i тієї не було). Гарного недільного вечора.​

Усно вірити гравцям ми не можемо,як ви кажете не було тої причини,то у вас на це повинні бути докази,які відсутні

Євген Голденберг

Шановний гравець
Реєстрування
26 Лют 2023
Дописи
66
Реакції
40
Бали
23
Усно вірити гравцям ми не можемо,як ви кажете не було тої причини,то у вас на це повинні бути докази,які відсутні
Чому я маю доводити свою невинність? Має бути факт порушення на якому будується звинувачення. Той, хто звинувачує, повинен довести, що я винен, а не навпаки. Навпаки я в свою чергу вказую на факт у відео порушення пункту 7.17, який навіть передбачає, ту вигадану провокацію, яку ви придумали, це ваш друг? це заступництво? нехай він у відповідь доведе, що там була провокація, завжди робиться так, тоді це буде фундаментом для звинувачення, я в свою чергу вказав на прямий факт порушення 7.17 якою б причиною не була (ще раз, цей пункт передбачає навіть цю вигадану причину) інакше навіщо тоді писалися правила з правками до пунктів, якщо якась їх частина не працює так як написано?
Є правило 7 пункт 17 (Заборонено DeathMatch in GreenZone(DM ZZ) навіть якщо була причина).
Є факт порушення гравцем цієї статті на відео.
Немає доказу моєї провокації (якої не було, а якби і була цей пункт передбачає причину) тобто гравець у будь-якому випадку має понести покарання, інакше цей пункт правила дискредитований.
От і все. Ваша позиція мені вже зрозуміла. Я створив цю тему, тому що в моїй першій скарзі на гравця не були враховані факти, викладені мною вище, навпаки мене безпідставно звинуватили в 7.13 і закрили тему (тим більше при презумпції невинності, це якщо ми говоримо глобально про РП, але це так в додаток). Тому я попросив розгляду іншим модератором, але чомусь уже в темі про скаргу на модератора її розглядає той самий модератор. Ви написали мені, що скарга буде передана ГА/ЗГА, чого я в принципі і чекаю і це для мене буде остаточною відповіддю в даному питанні та розумінням дієвості чи не дієвості правила 7 пункту 17. Дякую.

Останнє редагування:

Євген Антонюк

Активний гравець
Реєстрування
9 Вер 2022
Дописи
607
Реакції
508
Бали
98
Чому я маю доводити свою невинність? Має бути факт порушення на якому будується звинувачення. Той, хто звинувачує, повинен довести, що я винен, а не навпаки. Навпаки я в свою чергу вказую на факт у відео порушення пункту 7.17, який навіть передбачає, ту вигадану провокацію, яку ви придумали, це ваш друг? це заступництво? нехай він у відповідь доведе, що там була провокація, завжди робиться так, тоді це буде фундаментом для звинувачення, я в свою чергу вказав на прямий факт порушення 7.17 якою б причиною не була (ще раз, цей пункт передбачає навіть цю вигадану причину) інакше навіщо тоді писалися правила з правками до пунктів, якщо якась їх частина не працює так як написано?
Є правило 7 пункт 17 (Заборонено DeathMatch in GreenZone(DM ZZ) навіть якщо була причина).
Є факт порушення гравцем цієї статті на відео.
Немає доказу моєї провокації (якої не було, а якби і була цей пункт передбачає причину) тобто гравець у будь-якому випадку має понести покарання, інакше цей пункт правила дискредитований.
От і все. Ваша позиція мені вже зрозуміла. Я створив цю тему, тому що в моїй першій скарзі на гравця не були враховані факти, викладені мною вище, навпаки мене безпідставно звинуватили в 7.13 і закрили тему. Тому я попросив розгляду іншим модератором, але чомусь уже в темі про скаргу на модератора її розглядає той самий модератор. Ви написали мені, що скарга буде передана ГА/ЗГА, чого я в принципі і чекаю і це для мене буде остаточною відповіддю в даному питанні та розумінням дієвості чи не дієвості правила 7 пункту 17. Дякую.

Зачинено від флуду!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі