Михайло Архангел
Поважний гравець
- Нікнейм адміністратора: Євген Канапка.
- Особистий нікнейм: Милош Кирсо.
- Суть скарги: Був мітинг на якому я не був присутній а Слідкував за ситуацією на даху поруч, звісно у відкритому доступі немає фотоапаратів, тому я взяв снайперську гвинтівку, приблизив та подивився хто стріляв по мені та моєму Гвинтокрилу, коли приблизив в мене полетіли кулі, я випустив одну кулю в тих хто стріляв у мене і ті люди мене вбили, після чого я пішов з дому по справах, та потім побачив що у Мене Попередження, ну поперше з яких пір за Випушенну кулю у відповідь на стрілянину у мене дається Попередження "WARN" - Подруге, я лише Спостерігав що відбувалося на территорії Мерії, Також прошу щоб Спец.Адміністратор Бажано Керівнік, надали відповідь, бо за мною не було виявленно порушень до цього, і я працював у Клані з подругою, а також лише торгував на Центральному Ринку, але якщо я не правив, прошу зняти Попередження бо я реально не знав, я спостерігав за ситуацією з гвинтівки бо фотоапаратів немає у відкритому доступі.
У Будь-який час готовий переговорити у Голосовому Каналі #03 Серверу Діскорд. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Нижче.
- Дата походження:07/12/23
Вкладення
Останнє редагування: