Відмовлено Євген Канапка // Для Керівника Або Спец.Адміністартора.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Михайло Архангел

Поважний гравець
Реєстрування
6 Гру 2022
Дописи
537
Реакції
175
Бали
103
Адреса
Покровськ
Веб-сайт
www.google.com
  1. Нікнейм адміністратора: Євген Канапка.
  2. Особистий нікнейм: Милош Кирсо.
  3. Суть скарги: Був мітинг на якому я не був присутній а Слідкував за ситуацією на даху поруч, звісно у відкритому доступі немає фотоапаратів, тому я взяв снайперську гвинтівку, приблизив та подивився хто стріляв по мені та моєму Гвинтокрилу, коли приблизив в мене полетіли кулі, я випустив одну кулю в тих хто стріляв у мене і ті люди мене вбили, після чого я пішов з дому по справах, та потім побачив що у Мене Попередження, ну поперше з яких пір за Випушенну кулю у відповідь на стрілянину у мене дається Попередження "WARN" - Подруге, я лише Спостерігав що відбувалося на территорії Мерії, Також прошу щоб Спец.Адміністратор Бажано Керівнік, надали відповідь, бо за мною не було виявленно порушень до цього, і я працював у Клані з подругою, а також лише торгував на Центральному Ринку, але якщо я не правив, прошу зняти Попередження бо я реально не знав, я спостерігав за ситуацією з гвинтівки бо фотоапаратів немає у відкритому доступі.
    У Будь-який час готовий переговорити у Голосовому Каналі #03 Серверу Діскорд.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Нижче.
  5. Дата походження:07/12/23
P.S - Також прошу звернути увагу на те що відбувається на Східній Україні, зв'язані з Верховною Радою.

Вкладення

• mta-screen_2023-12-07_19-21-09.png
    mta-screen_2023-12-07_19-21-09.png
    2.8 Mб · Перегляди: 54
Останнє редагування:

Тоні Хоффман

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Жов 2022
Дописи
139
Реакції
2,091
Бали
93
Покарання видано вірно.
Ви спровокували гравців, а потім самі почали в них стріляти.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі