Відмовлено Ілля Кондратюк || Догана без пояснення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Мухін

Новий гравець
Реєстрування
10 Гру 2024
Дописи
4
Реакції
0
Бали
1
  1. Нікнейм лідера/заступника:Ілля Кондратюк
  2. Особистий нікнейм:Андрій Мухін
  3. Суть скарги:Я подав на переведення з УЗ до НПУ К, мені схвалили рапорт я приїхав до ПНУ К знайшов полковника мені сказали щоб я попросив керівництво звільнити мене, я так і написав у рацію фракції "Звільніть мене по причині переведення до ПНУ К", мені відповіли подавай рапорт и чекай схвалення, так як я недавно почав грати на ГТА Юкрейн я не знав що треба писати рапорт на звільнення і подумав що лідер говорить за рапорт на переведення і сказав що рапорт вже подав і він схвалений на що лідер почав мені кричати "Ти хочеш щоб я тебе звільнив за обман лідера с ЧС" я запитав що я не так зробив і тільки тоді я зрозумів про що каже лідер, я подав рапорт на звільнення на нього мені лідер відповів що з доганою звільнитися не можна хоча мені навіть не сказали за що мені догана, після чого в мене пропав настрій так як я два дні чекав поки мені схвалять рапорт на переведення, і я наговорив нецензурної лексики, іще раз повторю що я зробив це на емоціях і ще хочу побачити за що мені видали догану і якщо лідер не вірно видав покарання прошу повернути мені 3 ранг для переведення до НПУ К.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження:11.12.2024

Ілля Макогон

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
10 Бер 2023
Дописи
1,430
Реакції
565
Бали
238
Адреса
[email protected]

Вітаю, на зв'язку Начальник Укрзалізниці!

Вам була видана догана за АФК в строю під час КОД 5, а саме о 14:05. Після цього, була викликана адміністрація і через 3 хвилини Ви вийшли з АФК, коли Вас кликав адміністратор

- "сказав що рапорт вже подав і він схвалений на що лідер почав мені кричати "Ти хочеш щоб я тебе звільнив за обман лідера с ЧС""
Я на Вас тон не піднімав, так як треба було уточнити, який Ви подали рапорт, на звільнення чи на переведення, чого Ви не зробили. Тому я Вам пояснив, що треба подавати рапорт на звільнення, а після того Вас буде звільнено

- "після чого в мене пропав настрій так як я два дні чекав поки мені схвалять рапорт на переведення, і я наговорив нецензурної" лексики, іще раз повторю що я зробив це на емоціях"
Ви могли попросити Лідера/Заступника попросити перевірити рапорт на переведення у грі або спец.зв'язку "Discord", але Ви цього чомусь не зробили
Також треба себе стримувати та нормально підійти та спитати, за що була видана догана. а не казати в рацію:

- "ви мені просто так перед переведенням видали догану"

У своїй фракції я Вас бачити не бажаю, якщо адміністрація буде не проти, Вас буде переведено до НПУ К

Очікуємо рішення ГС/ЗГС Держ

Макс Набанов

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
10 Сер 2022
Дописи
600
Реакції
354
Бали
123
Вітаю, шановний гравець,
Розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт!
Переглянувши докази від Лідера звільнення та догана видано вірно.
Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі