Андрій Мухін
Новий гравець
- Реєстрування
- 10 Гру 2024
- Дописи
- 4
- Реакції
- 0
- Бали
- 1
- Нікнейм лідера/заступника:Ілля Кондратюк
- Особистий нікнейм:Андрій Мухін
- Суть скарги:Я подав на переведення з УЗ до НПУ К, мені схвалили рапорт я приїхав до ПНУ К знайшов полковника мені сказали щоб я попросив керівництво звільнити мене, я так і написав у рацію фракції "Звільніть мене по причині переведення до ПНУ К", мені відповіли подавай рапорт и чекай схвалення, так як я недавно почав грати на ГТА Юкрейн я не знав що треба писати рапорт на звільнення і подумав що лідер говорить за рапорт на переведення і сказав що рапорт вже подав і він схвалений на що лідер почав мені кричати "Ти хочеш щоб я тебе звільнив за обман лідера с ЧС" я запитав що я не так зробив і тільки тоді я зрозумів про що каже лідер, я подав рапорт на звільнення на нього мені лідер відповів що з доганою звільнитися не можна хоча мені навіть не сказали за що мені догана, після чого в мене пропав настрій так як я два дні чекав поки мені схвалять рапорт на переведення, і я наговорив нецензурної лексики, іще раз повторю що я зробив це на емоціях і ще хочу побачити за що мені видали догану і якщо лідер не вірно видав покарання прошу повернути мені 3 ранг для переведення до НПУ К.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження:11.12.2024