Розглянуто Ілля Макогон / Некомпетентний розгляд скарги (Для ГА)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ігор Музиченко

Новий гравець
Реєстрування
3 Січ 2024
Дописи
11
Реакції
1
Бали
3
  1. Нікнейм адміністратора: Ілля Макогон
  2. Особистий нікнейм: Ігор Музиченко
  3. Суть скарги: Вчора стався такий випадок: Підполковник НПУ Раян Тохіс проводив по Нон-РП обшук і тягнув РП в свою сторону (детальніший опис ситуації в цій скарзі). Також хотів би додати до тої скарги, що зазвичай при обшуці гравець повинен одягати перчатки (цього не було відіграно) і додатком до цього в тій ситуації була перевірка на алкогольне сп'яніння, де також не було відігровки встановлення нової трубки щоб подихати. Ну і звісно відігровка обшуку та перевірку на алкоголь через /try є перетягом РП в свою сторону, адже ця команда працює 50/50 та я не маю права на відповідь в такій ситуації. Відповідь на мою скаргу надав Генерал НПУ, де було поінформовано про те, що з Підполковником була проведена бесіда та таких обшукувань більше не буде і всіх, хто був відсторонений та мене в тому числі (докази відсторонення мене від служби *тут*, тайм-код від 01:55 і до кінця), буде повернуто на службу. Адміністратор/Слідкуючий за МВС Ілля Макогон в підсумку виніс вердкит, що слів Генерала НПУ буде достатньо і покарання даному Підполковнику не буде. Після розгляду моєї скарги я зрозумів, що Адміністратора Іллю Макогона зовсім не бентежить ситуація невміння грати РП Підполковником. Тож з великою повагою прошу розглянути дану скаргу Головного Адміністратора Олександр Міракл
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
  5. Дата походження: 20.01.2024

Ілля Макогон

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
10 Бер 2023
Дописи
1,430
Реакції
565
Бали
238
Адреса
[email protected]
Вітаю Шановний Гравець! Перевірка поводилася за можливим наказом старшого керівництва. Вважаю, що наказ не є не законним, не порушує ваших прав. Якщо ви вважаєте що наказ не є законним, можете звернутися у розділ скарги на лідерів.
Також зі Підполковником була проведена бесіда та в майбутньому такого не буде
Очікуйте відповіді ГА

Олег Ломакін

He believes in you more than you do|Grandpa
Реєстрування
12 Гру 2022
Дописи
387
Реакції
391
Бали
123
Вітаю!

На зв'язку заступник головного слідкуючого Міністерства внутрішніх справ України.

Співробітник Раян Тохіс звільнений з підрозділу внутрішньої безпеки, а також знятий з посади начальника підрозділу.
Перепрошуємо за незручності. Якщо ситуація повториться, усі причетні будуть суворо покарані.

Ігор Музиченко

Новий гравець
Реєстрування
3 Січ 2024
Дописи
11
Реакції
1
Бали
3
Шановний Адміністртор, я не кажу, що ця перевірка була незаконною. Просто в мене з'являється питання, чому людина, яка займає високий ранг в організації, не вміє відігрувати РП? Згідно системи підвищення на підполковника треба пройти обдзвін, невже на обвзоні не питають про банальне відігрування РП ситуацій?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі