Ігор Музиченко
Новий гравець
- Реєстрування
- 3 Січ 2024
- Дописи
- 11
- Реакції
- 1
- Бали
- 3
- Нікнейм адміністратора: Ілля Макогон
- Особистий нікнейм: Ігор Музиченко
- Суть скарги: Вчора стався такий випадок: Підполковник НПУ Раян Тохіс проводив по Нон-РП обшук і тягнув РП в свою сторону (детальніший опис ситуації в цій скарзі). Також хотів би додати до тої скарги, що зазвичай при обшуці гравець повинен одягати перчатки (цього не було відіграно) і додатком до цього в тій ситуації була перевірка на алкогольне сп'яніння, де також не було відігровки встановлення нової трубки щоб подихати. Ну і звісно відігровка обшуку та перевірку на алкоголь через /try є перетягом РП в свою сторону, адже ця команда працює 50/50 та я не маю права на відповідь в такій ситуації. Відповідь на мою скаргу надав Генерал НПУ, де було поінформовано про те, що з Підполковником була проведена бесіда та таких обшукувань більше не буде і всіх, хто був відсторонений та мене в тому числі (докази відсторонення мене від служби *тут*, тайм-код від 01:55 і до кінця), буде повернуто на службу. Адміністратор/Слідкуючий за МВС Ілля Макогон в підсумку виніс вердкит, що слів Генерала НПУ буде достатньо і покарання даному Підполковнику не буде. Після розгляду моєї скарги я зрозумів, що Адміністратора Іллю Макогона зовсім не бентежить ситуація невміння грати РП Підполковником. Тож з великою повагою прошу розглянути дану скаргу Головного Адміністратора Олександр Міракл
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
- Дата походження: 20.01.2024