Розглянуто Ірінка Кошеня \\ Образи родичів

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Євген Панфілов

Шановний гравець
Реєстрування
8 Чер 2023
Дописи
41
Реакції
37
Бали
18
ще одна скарга від 3-го лиця, вам не набридло ще?
А підкажіть будь ласка, чому ви вважаєте що ця скарга від третьої особи. Здається у вас проблеми з орієнтуванням та розсіювання особистості. Я власне і являюся особою, в бік якої була образа. Тому я не вважаю, що я є третя особа, я вважаю я саме є основною особою даного непорозуміння. Тому вважаю ваш допис недоречним, а особисто від себе по людськи раджу звернутися то кваліфікованого лікаря, або краще до психіатра. Оскільки люди з розсіюванням особистості несуть пряму небезпеку для оточуючих, тому така людина не гідна знаходитися в суспільстві з розумними та адекватними людьми!
А також раджу вчити мову, в нашій милозвучній мові немає слова «лицо», є обличчя, або особа. А «лицо» це в москаляднії, тому якщо вам ближче країна свино-собак, то туди вам і дорога!

Євген Панфілов

Шановний гравець
Реєстрування
8 Чер 2023
Дописи
41
Реакції
37
Бали
18
ще одна скарга від 3-го лиця, вам не набридло ще?
А те що я додав відео-доказ зроблений третьою особою, це ніяк і ні в жодному разі не суперечить правилам проєкту, оскільки це підтвердив адміністратор у інших дописах!)

Ніксон Рейз

inactive player
Реєстрування
13 Лют 2023
Дописи
196
Реакції
180
Бали
46
А те що я додав відео-доказ зроблений третьою особою, це ніяк і ні в жодному разі не суперечить правилам проєкту, оскільки це підтвердив адміністратор у інших дописах!)
він може підтвердив, але сьогодні його за це покарали, і це рахується як скарга від 3-го лиця тому що відео яке в скарзі не ваше та не від вашого лиця.

Дмитро Лінкевич

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
23 Лис 2022
Дописи
1,959
Реакції
492
Бали
196
Гравець Ірінка Кошеня [79408] отримає покарання згідно правил Образа батьків/завуал.оск.нар. (в т.ч. "**************") - (/pban 1-14 днів.).
А також Клан scrxll отримає догану за порушення старшим составом.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі