Євген Панфілов
Шановний гравець
- Реєстрування
- 8 Чер 2023
- Дописи
- 41
- Реакції
- 37
- Бали
- 18
!
А підкажіть будь ласка, чому ви вважаєте що ця скарга від третьої особи. Здається у вас проблеми з орієнтуванням та розсіювання особистості. Я власне і являюся особою, в бік якої була образа. Тому я не вважаю, що я є третя особа, я вважаю я саме є основною особою даного непорозуміння. Тому вважаю ваш допис недоречним, а особисто від себе по людськи раджу звернутися то кваліфікованого лікаря, або краще до психіатра. Оскільки люди з розсіюванням особистості несуть пряму небезпеку для оточуючих, тому така людина не гідна знаходитися в суспільстві з розумними та адекватними людьми!ще одна скарга від 3-го лиця, вам не набридло ще?
А те що я додав відео-доказ зроблений третьою особою, це ніяк і ні в жодному разі не суперечить правилам проєкту, оскільки це підтвердив адміністратор у інших дописах!)ще одна скарга від 3-го лиця, вам не набридло ще?
він може підтвердив, але сьогодні його за це покарали, і це рахується як скарга від 3-го лиця тому що відео яке в скарзі не ваше та не від вашого лиця.А те що я додав відео-доказ зроблений третьою особою, це ніяк і ні в жодному разі не суперечить правилам проєкту, оскільки це підтвердив адміністратор у інших дописах!)