Розглянуто Адміністратор - обідився :(

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артем Данилюк

Новий гравець
Реєстрування
3 Кві 2024
Дописи
4
Реакції
3
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Артем Данилюк
2. Нікнейм адміністратора: Олег Ричков
3. Суть скарги: Адміністратор обідився на мене з пустого місця, я в групі ЗСУ спитав за рекламу по своїй області. На те він мені відповідає :
" "вийдизгрупи.com" дешево і приходить дуже багато."
На те моя відповідь : "а цей норм? слишкомтупо.ишак.com"
Прикріплю скріншот.

Без групи у Телеграм в якій він мене заблокував, я не зможу підвиситись у ЗСУ. (https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/ЗСУ-Навчальна-академія.418833/) Не бачу обзивань до сторони адміна, просто обідився хлопчик коли сам і почав це :(
Попрошу прийняти міри до адміністратора, також сказати йому щоб розблокував у Групі.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
1783465663489.png

5. Дата порушення: 08.07.26

Олег Ричков

Адміністратор | Західна Україна
Адміністратор
Реєстрування
24 Січ 2025
Дописи
230
Реакції
80
Бали
73
Вітаю!
Група «Спілкування ЗСУ» створена виключно для комунікації бійців фракції, допомоги новачкам та координації дій. Вона не є майданчиком для пошуку рекламодавців, комерції чи стороннього спаму.
За пошук рекламодавців я видав вам мут безпосередньо в групі. Однак замість того, щоб зробити висновки, ви вирішили піти в особисті повідомлення, де продовжили виписувати образи та нецензурну лайку в мій бік.
Прикріплюю докази вашої «адекватної» поведінки в особистих повідомленнях:

1783517202664.png

ЗСУ - це фракція з підвищеною дисципліною. Гравці, які дозволяють собі подібну токсичність, нецензурну лайку в бік старшого складу та засмічення каналів зв'язку, блокуються в ресурсах фракції задля збереження адекватної атмосфери в колективі.

Щодо вашої заяви про те, що ви тепер не зможете підвищитися: перебування в офіційних інформаційних ресурсах фракції є обов'язковою умовою для всіх військовослужбовців ЗСУ. Через ці канали передаються важливі тактичні вказівки, оголошуються збори та контролюється дисципліна підрозділів. Якщо гравець не вміє адекватно поводитися в колективі та отримує бан за образи старшого складу, він автоматично втрачає можливість перебувати у фракції та претендувати на будь-які підвищення.

Очікуйте на вердикт старшої адміністрації.

Алекс Шнайдер

ГА | Західна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
6 Жов 2024
Дописи
639
Реакції
309
Бали
123
Вітаю.
Група в телеграм, в якій присутній слідкуючий фракції - є офіційною.
Ваш діалог перейшов на образи, саме з вашого боку.
В діях адміністратора вбачаються провокації.
Але це не давало вам права переходити на образи.
Гравець Артем Данилюк [6765524], отримує покарання за порушення правил Ukraine GTA 7.10 - бан 3 дні.
Адміністратор Олег Ричков отримує - попередження.
|Розглянуто|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі