Розглянуто Адміністратор - обідився :(

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артем Данилюк

Новий гравець
Реєстрування
3 Кві 2024
Дописи
4
Реакції
4
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Артем Данилюк
2. Нікнейм адміністратора: Олег Ричков
3. Суть скарги: Адміністратор обідився на мене з пустого місця, я в групі ЗСУ спитав за рекламу по своїй області. На те він мені відповідає :
" "вийдизгрупи.com" дешево і приходить дуже багато."
На те моя відповідь : "а цей норм? слишкомтупо.ишак.com"
Прикріплю скріншот.

Без групи у Телеграм в якій він мене заблокував, я не зможу підвиситись у ЗСУ. (https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/ЗСУ-Навчальна-академія.418833/) Не бачу обзивань до сторони адміна, просто обідився хлопчик коли сам і почав це :(
Попрошу прийняти міри до адміністратора, також сказати йому щоб розблокував у Групі.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
1783465663489.png

5. Дата порушення: 08.07.26

Олег Ричков

Ст.Адміністратор | Західна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
24 Січ 2025
Дописи
307
Реакції
108
Бали
244
Вітаю!
Група «Спілкування ЗСУ» створена виключно для комунікації бійців фракції, допомоги новачкам та координації дій. Вона не є майданчиком для пошуку рекламодавців, комерції чи стороннього спаму.
За пошук рекламодавців я видав вам мут безпосередньо в групі. Однак замість того, щоб зробити висновки, ви вирішили піти в особисті повідомлення, де продовжили виписувати образи та нецензурну лайку в мій бік.
Прикріплюю докази вашої «адекватної» поведінки в особистих повідомленнях:

1783517202664.png

ЗСУ - це фракція з підвищеною дисципліною. Гравці, які дозволяють собі подібну токсичність, нецензурну лайку в бік старшого складу та засмічення каналів зв'язку, блокуються в ресурсах фракції задля збереження адекватної атмосфери в колективі.

Щодо вашої заяви про те, що ви тепер не зможете підвищитися: перебування в офіційних інформаційних ресурсах фракції є обов'язковою умовою для всіх військовослужбовців ЗСУ. Через ці канали передаються важливі тактичні вказівки, оголошуються збори та контролюється дисципліна підрозділів. Якщо гравець не вміє адекватно поводитися в колективі та отримує бан за образи старшого складу, він автоматично втрачає можливість перебувати у фракції та претендувати на будь-які підвищення.

Очікуйте на вердикт старшої адміністрації.

Алекс Шнайдер

ГА | Західна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
6 Жов 2024
Дописи
1,107
Реакції
563
Бали
409
Вітаю.
Група в телеграм, в якій присутній слідкуючий фракції - є офіційною.
Ваш діалог перейшов на образи, саме з вашого боку.
В діях адміністратора вбачаються провокації.
Але це не давало вам права переходити на образи.
Гравець Артем Данилюк [6765524], отримує покарання за порушення правил Ukraine GTA 7.10 - бан 3 дні.
Адміністратор Олег Ричков отримує - попередження.
|Розглянуто|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі