Розглянуто Альварез

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Стендофф Тюбикович

WarszawFamQ-100👹💕
Реєстрування
31 Тра 2024
Дописи
73
Реакції
69
Бали
23
  1. Нікнейм адміністратора:Данило Альварез
  2. Особистий нікнейм:Ярослав Стейффорд
  3. Суть скарги:Мене відкинули за ПГ, пг це Зображення свого персонажа героєм. По перше, я був в броніку, по друге, по мені не пустили навіть поруч ні однієї кулі, по третє, я був під наркотиками, під ними людина не може адекватно мислити, це база РП. Почалася стрільба, яякщо по мені прилетить хоч 1 куля, і я уйду в інтерьер, було б покарання, якщо почну бігти до парковки, мене застрілять по у нас однакові скіни, я просто йшов по тратуару по стояв поруч з стрільбою та мене відкинули за ПГ, а як я себе героєм зобразив? Постояв поруч з стрільбою? Чому коли ти стоїш поруч з стрільбою це ПГ??? Тобто якщо на тебе просто наставили М4, то я повинен боятися? Я в броніку, мені нічого боятися, +я під нарко. Я неадекват, я запригнув на авто, на почав танцювати, а чого мені боятися, по мені не тулять. Також хочу затронути тему НПУ та 6.53, чому він тулиться, і просто сідає в авто, та починає тулити, по ньому не регає коли він в авто, тобто 6.53, а адмін його не відкинув, також, він просто взяв, та поїхав коли по ньому я почав тулити, це вже не рахуеться як ПГ?
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):фрапсик тайм коди: 0:13 початок стрільби, 1:17 НПУ сів в машину та почав тулити в руля
  5. Дата походження:06.08.2025

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

По перше, заборонено користуватись недоліками правил, по друге на відео чітко видно як під час перестрілки ви стояли в її радіусі та використовували анімації танців і т.д., що є порушенням правила PG, згідно ігрової логіки ви в будь-якому випадку повинні були з огляду на страх за своє життя покинути цю територію, з приводу інших порушень від гравців ви можете написати скаргу на них у відповідний розділ, їх буде покарано з огляду наявних порушень.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі