Стендофф Тюбикович
WarszawFamQ-100👹💕
- Реєстрування
- 31 Тра 2024
- Дописи
- 73
- Реакції
- 69
- Бали
- 23
- Нікнейм адміністратора:Данило Альварез
- Особистий нікнейм:Ярослав Стейффорд
- Суть скарги:Мене відкинули за ПГ, пг це Зображення свого персонажа героєм. По перше, я був в броніку, по друге, по мені не пустили навіть поруч ні однієї кулі, по третє, я був під наркотиками, під ними людина не може адекватно мислити, це база РП. Почалася стрільба, яякщо по мені прилетить хоч 1 куля, і я уйду в інтерьер, було б покарання, якщо почну бігти до парковки, мене застрілять по у нас однакові скіни, я просто йшов по тратуару по стояв поруч з стрільбою та мене відкинули за ПГ, а як я себе героєм зобразив? Постояв поруч з стрільбою? Чому коли ти стоїш поруч з стрільбою це ПГ??? Тобто якщо на тебе просто наставили М4, то я повинен боятися? Я в броніку, мені нічого боятися, +я під нарко. Я неадекват, я запригнув на авто, на почав танцювати, а чого мені боятися, по мені не тулять. Також хочу затронути тему НПУ та 6.53, чому він тулиться, і просто сідає в авто, та починає тулити, по ньому не регає коли він в авто, тобто 6.53, а адмін його не відкинув, також, він просто взяв, та поїхав коли по ньому я почав тулити, це вже не рахуеться як ПГ?
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):фрапсик тайм коди: 0:13 початок стрільби, 1:17 НПУ сів в машину та почав тулити в руля
- Дата походження:06.08.2025