Відмовлено Амністія| Для керівника

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
10 Лип 2024
Дописи
11
Реакції
28
Бали
13
  1. Нікнейм адміністратора: Сергій Коваленко​

2. Особистий нікнейм: Анрій Фенікс| 656​

3. Суть скарги: Отримав блокування та чсп 2 місяці назад за злив інформації. Яку звичайно особисто не зливав, а злили через мене використовуючи мої дані. На оновлені було повідмлено, що всі гравці отриимають розблокування та можуть почати життя з чистого листа. Тому я хотів би отримати свій аканут назад, адже критичних правил серверу я не порушив. Деякі гравці які використовули чіти та були в ЧСП - отримали назад акаунт, а я нажаль ні. Тому дуже прошу вас повернути мій акаунт. Буду вдячний. Скаргу прошу розглянути виключно Керівнику. Пишу з іншого акаунта форума, тому що той акаунт нажаль не працює - як повідомила тех.підтрика в мене багато повідмлень тому сторінки не грузять, дуже цікавого як це - прошу і на це звернути увагу. Пане ГА досить розглядати скарги які вас не стосуються. Прошу пане Керівника переглянути скаргу та дати можливість грати на старому акаунті. Велику шкоду проекту я ніяку не на ніс, акаунти ні хто не взламав. Чітерів та людей які покривають керівництвою матами ви розблокували, а мене ні. Тому прошу дати шанс та грати на старому акануті​

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):​

5. Дата походження: 2 місяці назад отримав чсп​

Рафаель Тоширо

Центральна Україна
BANNED
Реєстрування
9 Чер 2023
Дописи
1,534
Реакції
802
Бали
213
Вітаю.
Повторюю вам було відмовлено, тому що в зв'язку з вашою неуважністю проекту завдали шкоди, стосовно вашого звернення керівництво попередженне.
В оскарженні вам відмовлено.
Нагадую, якщо ви не припинене спамити темами, ви можете отримати покарання.​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі