Рафаель Фенікс
Отаман
- Реєстрування
- 10 Лип 2024
- Дописи
- 11
- Реакції
- 28
- Бали
- 13
Нікнейм адміністратора: Сергій Коваленко
Особистий нікнейм: Анрій Фенікс| 656
Суть скарги: Отримав блокування та чсп 2 місяці назад за злив інформації. Яку звичайно особисто не зливав, а злили через мене використовуючи мої дані. На оновлені було повідмлено, що всі гравці отриимають розблокування та можуть почати життя з чистого листа. Тому я хотів би отримати свій аканут назад, адже критичних правил серверу я не порушив. Деякі гравці які використовули чіти та були в ЧСП - отримали назад акаунт, а я нажаль ні. Тому дуже прошу вас повернути мій акаунт. Буду вдячний. Скаргу прошу розглянути виключно Керівнику. Пишу з іншого акаунта форума, тому що той акаунт нажаль не працює - як повідомила тех.підтрика в мене багато повідмлень тому сторінки не грузять, дуже цікавого як це - прошу і на це звернути увагу. Пане ГА досить розглядати скарги які вас не стосуються. Прошу пане Керівника переглянути скаргу та дати можливість грати на старому акаунті. Велику шкоду проекту я ніяку не на ніс, акаунти ні хто не взламав. Чітерів та людей які покривають керівництвою матами ви розблокували, а мене ні. Тому прошу дати шанс та грати на старому акануті
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Дата походження: 2 місяці назад отримав чсп