Вадим Ангел
❣️МОЗ❣️
- Реєстрування
- 13 Гру 2022
- Дописи
- 108
- Реакції
- 51
- Бали
- 73
- Нікнейм лідера/заступника: Андрій Зільбер
- Особистий нікнейм: Вадим Ангел
- Суть скарги: Бажаю здоровя я Підполковник НПУ Х хочу зауважити це не рахується як злив заступника! Під час поменту звільненя Генерала НПУ Х та Полковника НПУ Х залишилися 2 полковники 1 полковник по причині не міг заходити в гру, а Полковник Андрій Зільбер зайшов в гру стояв афк в роздягальні після чого прокинувся я йому сказав щоб він мене звільнив він спитав чому я йому сказав перевод він відповів *А пон* Побіг на кришу і спригнув з неї! Потім наступило 17 00 в цей час у нас підвищення но його не відбулося на це підвищення очікували 2 дні так як вчора не могли провести (Данного код-5 не було) Потім кожних 10 хвилин у мене питали коли підвищення і так не було (Також Данний Полковник не був в робочій зміні в ГУНПУ його не булоз ним звязувалося 2 Пдполковники реакції 0) - Прошу провести бесіду з Полковником та навести йому правильні обовязкии так як під час моменту відсутності Лідера має активноо працювати замість Лідера і виконувати його обовязки.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Немає перегляньте активність полковника
- Дата походження: 04.12.2023
Головний Відділення МОЗ(10) 07.25.2023 - 08.06.2023 (0/3)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Заступник Директора ЗМІ(11) 21.10.2023 - 28.10.2023 (0/3)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Підполковник НПУ Х(10) 10.11.2023 - XX.XX.XXX (0/3)