Розглянуто Андрій Зільбер // Полк.НПУ Х // Невиконування Обовязків Полковника

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вадим Ангел

❣️МОЗ❣️
Реєстрування
13 Гру 2022
Дописи
108
Реакції
51
Бали
73
  1. Нікнейм лідера/заступника: Андрій Зільбер
  2. Особистий нікнейм: Вадим Ангел
  3. Суть скарги: Бажаю здоровя я Підполковник НПУ Х хочу зауважити це не рахується як злив заступника! Під час поменту звільненя Генерала НПУ Х та Полковника НПУ Х залишилися 2 полковники 1 полковник по причині не міг заходити в гру, а Полковник Андрій Зільбер зайшов в гру стояв афк в роздягальні після чого прокинувся я йому сказав щоб він мене звільнив він спитав чому я йому сказав перевод він відповів *А пон* Побіг на кришу і спригнув з неї! Потім наступило 17 00 в цей час у нас підвищення но його не відбулося на це підвищення очікували 2 дні так як вчора не могли провести (Данного код-5 не було) Потім кожних 10 хвилин у мене питали коли підвищення і так не було (Також Данний Полковник не був в робочій зміні в ГУНПУ його не булоз ним звязувалося 2 Пдполковники реакції 0) - Прошу провести бесіду з Полковником та навести йому правильні обовязкии так як під час моменту відсутності Лідера має активноо працювати замість Лідера і виконувати його обовязки.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Немає перегляньте активність полковника
  5. Дата походження: 04.12.2023

Головний Відділення МОЗ(10) 07.25.2023 - 08.06.2023 (0/3)
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Заступник Директора ЗМІ(11) 21.10.2023 - 28.10.2023 (0/3)
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Підполковник НПУ Х(10) 10.11.2023 - XX.XX.XXX (0/3)

Микита Стернюк

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
25 Лис 2022
Дописи
1,703
Реакції
1,046
Бали
213
Вітаю, з Заступником Лідера буде проведено бесіду стосовно його активності на посаді

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі