Розглянуто Андрій Корнюшин // Не согласен с решением, очевидный блат, клевета // Прошу на рассмотрение жалобы чтобы взялся Сергей Коваленко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Alkaido

Шановний гравець
Реєстрування
25 Лип 2023
Дописи
70
Реакції
35
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора: Андрій Корнюшин
  2. Особистий нікнейм: Ник Невский
  3. Суть скарги:
    Андрій Корнюшин ответил на мою жалобу такой фразой "Що стосується вашого зауваження щодо того, що інші гравці на ВЧ також порушували правила, і адміністрація не вжила належних заходів, варто враховувати, що адміністратор в той час міг виконувати інші справи,тому що слідкування за ВЧ,не є основною роботою ГС/ЗГС держ,в той час у адміністратора були інші завдання."
    Тогда как администратор "Денис Тимошик" увидел моё нарушение?
    Данный администратор там находился, так что это уже можно считаться что вы закрываете глаза на мои жалобы, и прикрываете Ст. администратора
    И в разговоре в ДС, никаких провокация или оскорблений с моей стороны нет, по этому считаю что бан выдан без причины, настоящая причина в том что я Ст. администратора обидел
    Извините пожалуйста, я не знал что Антон Тимошик такой ранимый
    Прошу тщательно рассмотреть все мои жалобы
    Прошу на рассмотрение моих жалоб чтобы взялся Сергей Коваленко, с уважением!
    Прошлые жалобы где мне везде отказали:
    ЖБ1
    ЖБ2
    По ссылке ЖБ1 просто всё выставили как будто я виноват, хотя я решил всё привести в моменту фактов, чтобы всё стало на свои места (дс)
    По ссылке ЖБ2 мне отказали в разбане якобы бан выдан верно, хотя я никого не оскорблял и не провоцировал!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    Видео по ссылке ЖБ2
  5. Дата походження: 10.10.2024

Alkaido

Шановний гравець
Реєстрування
25 Лип 2023
Дописи
70
Реакції
35
Бали
21
Прошу посмотреть ОТКАТ администратора Дениса Тимошика 10.10.2024 в 00:30-01:30, момент нахождения данного администратора на ВЧ
Прошу спросить у Гл.Доктора МОЗ К выдавал ли мне форму и давал ли разрешение выезжать на патруль для помощи граждан 09.10.2024
Прошу пересмотреть ОТКАТ администратора Дениса Тимошика, якобы я его оскорбил или спровоцировал

Сергій Коваленко

екс-Керівник UKRAINE GTA
Реєстрування
23 Січ 2023
Дописи
4,722
Реакції
5,577
Бали
257
Я розглянув всі надані вами аргументи та переглянув всі відеодокази від адміністрації.

Підтвердження з боку головного лікаря МОЗ, вам дійсно було дозволено перебувати на території лише за наявності представника 3 рангу, чого не було дотримано. Це є прямим порушенням, і такі дії я можу розцінити як обман адміністрації.

Перегляд відеодоказів підтверджує, що під час вашого спілкування з адміністрацією, зокрема ЗГС, ви дійсно вступили в суперечку щодо вимоги зняти форму, попри те, що ЗГС коректно просив вас виконати це прохання.ГС/ЗГС держ є прямими «лідерами»для будь-якого гравця, який належить фракції, і якщо у момент порушення немає саме лідера фракції, вони можуть застосувати покарання згідно правил та статутів держ.орг.

Підтвердження головного лікаря показує, що дозвіл на ваший відʼїзд був умовним, і він не поширювався на самостійні дії поза фракцією без належного супроводу.

Адміністратори зобов’язані стежити за дотриманням правил всіма гравцями, однак у момент вашого перебування на ВЧ, увага адміністрації була зосереджена на вашій активності, яка викликала численні зауваження.Також зауважу, що переглянувши відеодокази, кланівці вийшли, щоб подивитись яка ситуація склалась, я помітив що там був не один адміністратор, тому зауваження щодо не слідкування, тут неконструктивні.Гравці на відеодоказі будуть покарані згідно правил нападу на Військову Частину.

Під час перегляду записів з Дискорду не було виявлено прямих образ, тільки провокації(починаючи з доказів які були надані мені а саме на ВЧ), зауважу також, там була спроба ввести в оману адміністрацію, говорячи що ви прибули на територію один.
Сам факт відмови виконувати вимоги адміністратора та продовження суперечки після декількох попереджень було розцінено як неприпустиму поведінку.
Щодо кікання з дискорд-каналу, вам вже надавали відповідь раніше, з котрою я згоден , адміністрація має право завершити спілкування, якщо воно переходить у неконструктивне русло.

З урахуванням усіх цих факторів, покарання видане вам вважається коректним та відповідним до правил UKRAINE GTA.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі