Я розглянув всі надані вами аргументи та переглянув всі відеодокази від адміністрації.
Підтвердження з боку головного лікаря МОЗ, вам дійсно було дозволено перебувати на території лише за наявності представника 3 рангу, чого не було дотримано. Це є прямим порушенням, і такі дії я можу розцінити як обман адміністрації.
Перегляд відеодоказів підтверджує, що під час вашого спілкування з адміністрацією, зокрема ЗГС, ви дійсно вступили в суперечку щодо вимоги зняти форму, попри те, що ЗГС коректно просив вас виконати це прохання.ГС/ЗГС держ є прямими «лідерами»для будь-якого гравця, який належить фракції, і якщо у момент порушення немає саме лідера фракції, вони можуть застосувати покарання згідно правил та статутів держ.орг.
Підтвердження головного лікаря показує, що дозвіл на ваший відʼїзд був умовним, і він не поширювався на самостійні дії поза фракцією без належного супроводу.
Адміністратори зобов’язані стежити за дотриманням правил всіма гравцями, однак у момент вашого перебування на ВЧ, увага адміністрації була зосереджена на вашій активності, яка викликала численні зауваження.Також зауважу, що переглянувши відеодокази, кланівці вийшли, щоб подивитись яка ситуація склалась, я помітив що там був не один адміністратор, тому зауваження щодо не слідкування, тут неконструктивні.Гравці на відеодоказі будуть покарані згідно правил нападу на Військову Частину.
Під час перегляду записів з Дискорду не було виявлено прямих образ, тільки провокації(починаючи з доказів які були надані мені а саме на ВЧ), зауважу також, там була спроба ввести в оману адміністрацію, говорячи що ви прибули на територію один.
Сам факт відмови виконувати вимоги адміністратора та продовження суперечки після декількох попереджень було розцінено як неприпустиму поведінку.
Щодо кікання з дискорд-каналу, вам вже надавали відповідь раніше, з котрою я згоден , адміністрація має право завершити спілкування, якщо воно переходить у неконструктивне русло.
З урахуванням усіх цих факторів, покарання видане вам вважається коректним та відповідним до правил UKRAINE GTA.