Відмовлено Андрій Косик

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ігор Дзюба

Козак
Реєстрування
30 Лис 2023
Дописи
53
Реакції
18
Бали
63

1.Нікнейм адміністратора: Андрій Косик​

2.Нікнейм гравця: Ігор Дзюба​

3. Суть скарги: Вітаю Шановне панство, шановна Адміністрація та керівництво проекту. По перше що хочу сказати , я не бажаю саме писати якісь там скарги, правильно сказати апеліцію подати. По-друге Мене зняли з поста заступника Мерії Д , за то що я нібито користувався своїм становищем, будьласка докази шановний Адміністраторе. По третє Мене зняли з посади також дали бан саме в той час коли я написав лідеру Меріїї Д про його не компентентність . Внизу всі докази прикріпляю. Четверте прикоипляю фото скріни де видно як саме працює Мерія Д , за срок який вже стоїть даний лідер особо нічого не зроблено , на набран состав Мерії це раз, друге навіть після зняття мене з посади не змінили Керівництво , пройшло вже три дні після цього . Я багато часу приділяю грі, і сказати що в Мерії йдуть набори , це раз - два в день. Штату немає. Також зняття мене з посади за те що я в особисті повідомлення написав Макрену що він не проводить обзвони, не дає мені як заступнику це робити, актів падає в організації із-за цього , ще раз помічаю в особисті повідомлення а не в грі! Я на проекті вже багато часу , мене знають на 1 сервері, на 3 та на 6 . Мені 28 років, я адекватна людина, яка насолоджується проектом Гта Україна, я весь вільний час приділяю грі, бо ГТА Україна стала моїм хоббі! Я стояв багато разів на лідерках, на замках , мене не знімали да і скарг не було! А тут така ситуація. Шановне Керівництво , прошу Вас взяти це до Уваги! Велике дякую за розуміння!​

4.дата та час: 30.01.2025​

5. Докази:

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,945
Реакції
10,048
Бали
253
Вітаю, шановний гравець
ГС Держ надав докази ваших порушень
В оскаржені
відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі