Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
3. Суть скарги: Вітаю Шановне панство, шановна Адміністрація та керівництво проекту. По перше що хочу сказати , я не бажаю саме писати якісь там скарги, правильно сказати апеліцію подати. По-друге Мене зняли з поста заступника Мерії Д , за то що я нібито користувався своїм становищем, будьласка докази шановний Адміністраторе. По третє Мене зняли з посади також дали бан саме в той час коли я написав лідеру Меріїї Д про його не компентентність . Внизу всі докази прикріпляю. Четверте прикоипляю фото скріни де видно як саме працює Мерія Д , за срок який вже стоїть даний лідер особо нічого не зроблено , на набран состав Мерії це раз, друге навіть після зняття мене з посади не змінили Керівництво , пройшло вже три дні після цього . Я багато часу приділяю грі, і сказати що в Мерії йдуть набори , це раз - два в день. Штату немає. Також зняття мене з посади за те що я в особисті повідомлення написав Макрену що він не проводить обзвони, не дає мені як заступнику це робити, актів падає в організації із-за цього , ще раз помічаю в особисті повідомлення а не в грі! Я на проекті вже багато часу , мене знають на 1 сервері, на 3 та на 6 . Мені 28 років, я адекватна людина, яка насолоджується проектом Гта Україна, я весь вільний час приділяю грі, бо ГТА Україна стала моїм хоббі! Я стояв багато разів на лідерках, на замках , мене не знімали да і скарг не було! А тут така ситуація. Шановне Керівництво , прошу Вас взяти це до Уваги! Велике дякую за розуміння!
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.