Відмовлено Андрій Сахаров / Порушення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
16 Чер 2023
Дописи
20
Реакції
24
Бали
13
  1. Нікнейм адміністратора: Андрій Сахаров
  2. Особистий нікнейм: Бенджамін Франклін
  3. Суть скарги: Я, Бенджамін Франклін надав інформацію про порушення працівника держ. структур, а саме Андрія Зільбера, після чого шановний адміністратор на ім'я Андрій Сахаров закриває скаргу з відповіддю ( Вітаю! Попереджую вас якщо ще будуть подібні скарги це буде вважатися як злив фракції.) У цьому випадку я бачу порушення, а саме чому моя скарга не була розглянута і так само я хотів би отримати пояснення, що саме шановний адміністатор мав на увазі кажучи про злив фракції.
    Якщо я знаю свої права і можу цим захистити себе, це є зливом фракції?
    Якщо зі свого боку бачу порушення будь-якої з держ. струкрур (Фракцій) , я маю повне право заявити про це порушення і хочу отримати аддекватний розгляд., але на жаль це не та ситуація де я бачу аддекватний та справедливий розгляд моєї скарги.
    Також співробітники будь-якої з держ. організацій мають на це повне право, якщо бачать порушення з мого боку та порушення будь-якого з громадян.
    У цьому випадку я хочу, щоб було розгляд цієї ситуації.
    Це не моя вина в тому, що працівники фракцій, а в даному випадку НПУ Харкова має численні порушення правил, які ви шановна адміністація затвердили, і в такому разі я можу сказати одне, чи керівництво і лідер цієї організації компетентно, якщо працівники фракції неодноразово порушують правила.
    Тому коли ви говорите про так зване злив фракції, для мене не зрозуміло, що саме ви закладаєте в такий вердикт.
    Тому шановний адміністраторе Андрій Сахаров, поясніть чому скарга яка була написана мною не була розглянута виходячи з правил і до всього цього ви висуваєте ще й такі звинувачення (попередження) !
    Будь ласка, шановна адміністрація розгляньте цю ситуацію! Дякую!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): 1. 2. https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/НПУ-Х-Андрій-Зільбер-Порушення-правил-затримання.69774/
  5. Дата походження: 29. 08.23

Андрій Сахаров ꑭ

Центурія 100| Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
1,092
Реакції
525
Бали
198
Вітаю!

Побачивши ситуацію ви приходете у НПУ,СБУ знімаєте мінімальні порушення і потім заливаєте скаргу з метою зливу,тому я вас попередив якщо будуть подібНі скарги без порушень зі сторони МВС це буде вважатися як злив.
Докази - тут

Очікуйте відповіді ЗГА/ГА

Останнє редагування:
Реєстрування
16 Чер 2023
Дописи
20
Реакції
24
Бали
13
Вітаю!

Побачивши ситуацію ви приходете у НПУ,СБУ знімаєте мінімальні порушення і потім заливаєте скаргу з метою зливу,тому я вас попередив якщо будуть подібНі скарги без порушень зі сторони МВС це буде вважатися як злив.

Ви вважаєте що я спеціально приходжу і фіксую порушення? Що ж напевно я вас здивую, але це не так. У такому разі поясніть, будь ласка, чому гравці, які не належать до фракції, отримують покарання у вигляді деморгана або КПЗ, а ще краще, коли бід копи навмисно беруть і підкидають наркотики з метою посадити гравця до КПЗ, будьте розважливі та справедливі, а правила одні для всіх, і вони мають працювати для всіх, а не тільки для обраних. У такому разі будь ласка не перекладайте з хворої голови на здорову, ні про який злив мови і бути не може, а лише тільки тільки те, що б всі дії були розглянуті справедливо, як до звичайних гравців, так і до гравців, які у фракції. А ви з боку адміністрації просто закриваєте на це очі і закриваєте скарги, які люди пишуть на держпортал. У такому разі я можу вважати що ви просто покриваєте порушення співробітників організацій і лідерів фракцій. На цьому в мене все!

Реєстрування
16 Чер 2023
Дописи
20
Реакції
24
Бали
13
Вітаю!

Так само я хотів би побачити підтвердження ваших слів, а саме докази про те, що я навмисно приходжу в НПУ, СБУ і навмисно фіксую порушення з боку їхніх працівників. Надайте будь ласка фіксації

Реєстрування
16 Чер 2023
Дописи
20
Реакції
24
Бали
13
Вітаю!

Докази - тут

Шановний Андрію Сахаров, переглянувши ваші докази, не бачу спроб, як ви кажете, зливу і спроби провокації, з метою навмисно зафіксувати порушення з боку працівника НПУ. На даній фіксації я бачу лише те що я аргументовано був затриманий і далі я бачу лише лише тільки процесульні дії з боку працівника НПУ, а саме затримання. Це саме те затримання де були зафіксовані порушення з боку працівника НПУ. Будь ласка, надайте фіксацію де я як ви кажете роблю спроби зливу фракції. Очікую..дякую

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі