Вітаю!
Побачивши ситуацію ви приходете у НПУ,СБУ знімаєте мінімальні порушення і потім заливаєте скаргу з метою зливу,тому я вас попередив якщо будуть подібНі скарги без порушень зі сторони МВС це буде вважатися як злив.
Очікуйте відповіді ЗГА/ГА
Ви вважаєте що я спеціально приходжу і фіксую порушення? Що ж напевно я вас здивую, але це не так. У такому разі поясніть, будь ласка, чому гравці, які не належать до фракції, отримують покарання у вигляді деморгана або КПЗ, а ще краще, коли бід копи навмисно беруть і підкидають наркотики з метою посадити гравця до КПЗ, будьте розважливі та справедливі, а правила одні для всіх, і вони мають працювати для всіх, а не тільки для обраних. У такому разі будь ласка не перекладайте з хворої голови на здорову, ні про який злив мови і бути не може, а лише тільки тільки те, що б всі дії були розглянуті справедливо, як до звичайних гравців, так і до гравців, які у фракції. А ви з боку адміністрації просто закриваєте на це очі і закриваєте скарги, які люди пишуть на держпортал. У такому разі я можу вважати що ви просто покриваєте порушення співробітників організацій і лідерів фракцій. На цьому в мене все!