Антон Шелбі
by/A.Shelby
- Реєстрування
- 16 Січ 2024
- Дописи
- 134
- Реакції
- 48
- Бали
- 73
- Нікнейм адміністратора: Андрій Смітт
- Особистий нікнейм: Антон Шелбі
- Суть скарги: мною було подано скаргу, у зв'язку з тим, що я заправив автомобіль в м. Бориспіль, після чого почав виїжджати від колонки АЗС і побачив, що по зустрічній смузі на територію летить броньований Ролс-Ройс з 4 пасажирами із ОЗГ, з метою уникнення ДТП я почав повертати лівіше, про те вказаний автомобіль також змінив напрямок руху, цілеспрямовано ідучи на таран, після зіткнення мій автомобіль зламався, через що я лайнувся, сказавши "олень", після цього, з Ролс-Ройсу вибігло 2 людини підбігли до мого авто зі зброєю у руках, витягли мене і почали ображати нецензурною лайкою питаючи "хто олень" (хоча згідно РП я був в авто і вони не могли того почути), я також взяв зброю до рук з метою демонстрування, що можу дати відпір, в подальшому вказані люди пішли до свого авто, а я поліз в багажник за ремкомплектом та побачив, що вони сівши в свій Ролс-Ройс, розвернули його та знову пішли на таран мого автомобіля та нанесли шкоду моєму здоров'ю, зникли у напрямку Києва.
п. адміністратор зачинив мою скаргу та затребував відео повної ситуації, хоча я надав весь наявний фрапс, так як не розраховував що на мене нападуть і увімкнув його лише після ДТП - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Андрій Смітт
- Дата походження: 20.05.2024