Відмовлено Андрій Смітт/неналежний розгляд скарги

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Антон Шелбі

by/A.Shelby
Реєстрування
16 Січ 2024
Дописи
134
Реакції
48
Бали
73
  1. Нікнейм адміністратора: Андрій Смітт
  2. Особистий нікнейм: Антон Шелбі
  3. Суть скарги: мною було подано скаргу, у зв'язку з тим, що я заправив автомобіль в м. Бориспіль, після чого почав виїжджати від колонки АЗС і побачив, що по зустрічній смузі на територію летить броньований Ролс-Ройс з 4 пасажирами із ОЗГ, з метою уникнення ДТП я почав повертати лівіше, про те вказаний автомобіль також змінив напрямок руху, цілеспрямовано ідучи на таран, після зіткнення мій автомобіль зламався, через що я лайнувся, сказавши "олень", після цього, з Ролс-Ройсу вибігло 2 людини підбігли до мого авто зі зброєю у руках, витягли мене і почали ображати нецензурною лайкою питаючи "хто олень" (хоча згідно РП я був в авто і вони не могли того почути), я також взяв зброю до рук з метою демонстрування, що можу дати відпір, в подальшому вказані люди пішли до свого авто, а я поліз в багажник за ремкомплектом та побачив, що вони сівши в свій Ролс-Ройс, розвернули його та знову пішли на таран мого автомобіля та нанесли шкоду моєму здоров'ю, зникли у напрямку Києва.
    п. адміністратор зачинив мою скаргу та затребував відео повної ситуації, хоча я надав весь наявний фрапс, так як не розраховував що на мене нападуть і увімкнув його лише після ДТП
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Андрій Смітт
  5. Дата походження: 20.05.2024

Андрій Смітт

Ст.Адміністратор | Центральна Україна [01]
Старший Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2023
Дописи
1,687
Реакції
555
Бали
253
Вітаю шановний гравець ви самі вказуєте що у вас немає повної фіксації ситуації з ДТП і тому ми не можем оцінить ситуацію хто насправді винен в даній скарзі так як вашим словам ми вірить не можем тому що немає повної відеофіксації ситуації та конфлікту.

Антон Шелбі

by/A.Shelby
Реєстрування
16 Січ 2024
Дописи
134
Реакції
48
Бали
73
Вітаю шановний гравець ви самі вказуєте що у вас немає повної фіксації ситуації з ДТП і тому ми не можем оцінить ситуацію хто насправді винен в даній скарзі так як вашим словам ми вірить не можем тому що немає повної відеофіксації ситуації та конфлікту.
По моєму на відео чітко видно, що від мене немає жодного застосування сили, а вказані особи врізалися цілеспрямовано у мене.

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю, шановний гравець! Покарання видано вірно!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі