Артем Найт111
Шановний гравець
- Реєстрування
- 16 Бер 2026
- Дописи
- 84
- Реакції
- 44
- Бали
- 63
1. Ваш нікнейм: Альфредо Скарлис [43107]
2. Нікнейм порушника: Андрій Танчук [35119]
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги: Вітаю шановна адміністрація.
Сталася така ситуація, мене затримали за перебування на закритій території, але перед цим, працівник НПУ відкрив вогонь без причини тим самим порушуючи правило Держ. Організацій 2.38 а саме - Працівникам заборонено використовувати вогнепальну зброю на ураження цивільного, якщо немає загрози для життя працівника або осіб які перебувають поблизу. | Варн. Після цього людина вилучила в мене зброю тим самим порушуючи ще одне правило Держ. Організацій 2.37 а саме - Працівникам НПУ та СБУ заборонено конфісковувати предмети безпідставно.
((Якщо що подаю від імені Альфредо Скарлис тому що він зараз не має можливості подати скаргу.))
Дякую за увагу, очікую на вашу відповідь.
5. Доказ порушення (скриншот/відео): Перший відео-запис.
Другий відео-запис
Тайм-коди:
0:05 - Я забігаю на територію НПУ
0:10 - Мене починають затримувати
0:35 - Працівник безпідставно вилучає М4, алкоголь, та петрушку
6. Дата порушення: 03.07.2026
2. Нікнейм порушника: Андрій Танчук [35119]
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги: Вітаю шановна адміністрація.
Сталася така ситуація, мене затримали за перебування на закритій території, але перед цим, працівник НПУ відкрив вогонь без причини тим самим порушуючи правило Держ. Організацій 2.38 а саме - Працівникам заборонено використовувати вогнепальну зброю на ураження цивільного, якщо немає загрози для життя працівника або осіб які перебувають поблизу. | Варн. Після цього людина вилучила в мене зброю тим самим порушуючи ще одне правило Держ. Організацій 2.37 а саме - Працівникам НПУ та СБУ заборонено конфісковувати предмети безпідставно.
((Якщо що подаю від імені Альфредо Скарлис тому що він зараз не має можливості подати скаргу.))
Дякую за увагу, очікую на вашу відповідь.
5. Доказ порушення (скриншот/відео): Перший відео-запис.
Другий відео-запис
Тайм-коди:
0:05 - Я забігаю на територію НПУ
0:10 - Мене починають затримувати
0:35 - Працівник безпідставно вилучає М4, алкоголь, та петрушку
6. Дата порушення: 03.07.2026