Розглянуто Андрій Танчук [35119] Порушення правил Держ. Організацій 2.38, 2.37

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артем Найт111

Шановний гравець
Реєстрування
16 Бер 2026
Дописи
84
Реакції
44
Бали
63
1. Ваш нікнейм: Альфредо Скарлис [43107]
2. Нікнейм порушника: Андрій Танчук [35119]
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги: Вітаю шановна адміністрація.

Сталася така ситуація, мене затримали за перебування на закритій території, але перед цим, працівник НПУ відкрив вогонь без причини тим самим порушуючи правило Держ. Організацій 2.38 а саме - Працівникам заборонено використовувати вогнепальну зброю на ураження цивільного, якщо немає загрози для життя працівника або осіб які перебувають поблизу. | Варн. Після цього людина вилучила в мене зброю тим самим порушуючи ще одне правило Держ. Організацій 2.37 а саме - Працівникам НПУ та СБУ заборонено конфісковувати предмети безпідставно.

((Якщо що подаю від імені Альфредо Скарлис тому що він зараз не має можливості подати скаргу.))

Дякую за увагу, очікую на вашу відповідь.

5. Доказ порушення (скриншот/відео):
Перший відео-запис.

Другий відео-запис

Тайм-коди:
0:05 - Я забігаю на територію НПУ

0:10 - Мене починають затримувати
0:35 - Працівник безпідставно вилучає М4, алкоголь, та петрушку
6. Дата порушення: 03.07.2026

Олександр Хмельницький

ГС Держ | 06
Куратор лідерів
Реєстрування
31 Січ 2023
Дописи
350
Реакції
138
Бали
88
Вітаю, розглянувши Вашу скаргу виношу наступний вердикт:

Бачу від вас провокації співробітника НПУ та дії які не є можливими і логічними, а також не шкодять здоров'ю
або життю вашого ігрового персонажа
Ви отримаєте покарання за порушення Правил UKRAINE GTA
5.5. "Flood in VC" - Flood in Voice Chat - Крики, увімкнення коротких музичних доріжок, використання програм для зміни голосу і все, що може завадити нормальній грі. | Мут до 45 хвилин
6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. | Деморган 15-60 хвилин
6.29. "Провокація гравців" - Заборонено провокацію гравця на порушення внутрішніх правил сервера для подальшого подання скарги на нього в репорт або на форум тощо. | Мут 30-90 хвилин / Деморган 30-90 хвилин / Бан до 5 днів

Порушень від співробітника НПУ не виявлено

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі