Коля Азаров
Козак
- Реєстрування
- 17 Січ 2026
- Дописи
- 2
- Реакції
- 5
- Бали
- 6
1. Ваш нікнейм Коля Азаров 103578
2.Нікнейм Адміністратора: Арсений Пешер 82347
3.Суть скарги:
Під час нападу я був на гвинтокрилі , і під час нападу ми прийняли рішення сідати на даху , щоб мати хочаб якусь перевагу перед такою кількістю ворогів. В цей момент цей Адміністратор почав вести вогонь по гвинтокрилу.
Поки ми відстрілювались , Адміністратор прийняв рішення перенести мій гвинтокрил хто його знає куди.
Я рахую що за ці десять хвилин Адміністратор порушив нерухому кількість правил RP процессу. Через його втручання запоровся.
Прохання прийняти міри стосовно цього Адміністратора , так не раз помічались порушення з його сторони .
4.Доказ отриманого покарання
Тайм коди:
21:25 Адміністратор стріляє по гвинтокрилу
22:32 Адміністратор переніс мій транспорт невідомо куди
5.Дата порушення 17.01.2026
2.Нікнейм Адміністратора: Арсений Пешер 82347
3.Суть скарги:
Під час нападу я був на гвинтокрилі , і під час нападу ми прийняли рішення сідати на даху , щоб мати хочаб якусь перевагу перед такою кількістю ворогів. В цей момент цей Адміністратор почав вести вогонь по гвинтокрилу.
Поки ми відстрілювались , Адміністратор прийняв рішення перенести мій гвинтокрил хто його знає куди.
Я рахую що за ці десять хвилин Адміністратор порушив нерухому кількість правил RP процессу. Через його втручання запоровся.
Прохання прийняти міри стосовно цього Адміністратора , так не раз помічались порушення з його сторони .
4.Доказ отриманого покарання
Тайм коди:
21:25 Адміністратор стріляє по гвинтокрилу
22:32 Адміністратор переніс мій транспорт невідомо куди
5.Дата порушення 17.01.2026
Останнє редагування: