Зачинено Арсений Пешер 82347 / Втручання в RP Процесс

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
17 Січ 2026
Дописи
2
Реакції
5
Бали
6
1. Ваш нікнейм Коля Азаров 103578

2.Нікнейм Адміністратора: Арсений Пешер 82347

3.Суть скарги:

Під час нападу я був на гвинтокрилі , і під час нападу ми прийняли рішення сідати на даху , щоб мати хочаб якусь перевагу перед такою кількістю ворогів. В цей момент цей Адміністратор почав вести вогонь по гвинтокрилу.
Поки ми відстрілювались , Адміністратор прийняв рішення перенести мій гвинтокрил хто його знає куди.

Я рахую що за ці десять хвилин Адміністратор порушив нерухому кількість правил RP процессу. Через його втручання запоровся.

Прохання прийняти міри стосовно цього Адміністратора , так не раз помічались порушення з його сторони .

4.Доказ отриманого покарання

Тайм коди:

21:25 Адміністратор стріляє по гвинтокрилу

22:32 Адміністратор переніс мій транспорт невідомо куди

5.Дата порушення 17.01.2026

Останнє редагування:

Петро Буревій

Пєтрушка
Реєстрування
29 Сер 2025
Дописи
35
Реакції
82
Бали
88
Так ви ж порушили правило (примітку) Нападу на в\ч, а саме 3.6. Дозволено використовувати повітряний транспорт з метою крадіжки боєприпасів.
Примітка: заборонено використовуючи повітряний транспорт саджати його на криші будівель, ангарів тощо. Дозволено тільки на землю. Це вже рахується як NonRP дія, то на що ви скаргу подаєте?)) Яке може бути втручання в RP коли це саме RP порушено особисто вами?
Вам сам адміністратор в чаті на вашому ж відео тайм-код 23:23 повідомив про це ж правило.

Останнє редагування:
Реєстрування
17 Січ 2026
Дописи
2
Реакції
5
Бали
6
Так ви ж порушили правило (примітку) Нападу на в\ч, а саме 3.6. Дозволено використовувати повітряний транспорт з метою крадіжки боєприпасів.
Примітка: заборонено використовуючи повітряний транспорт саджати його на криші будівель, ангарів тощо. Дозволено тільки на землю. Це вже рахується як NonRP дія, то на що ви скаргу подаєте?)) Яке може бути втручання в RP коли це саме RP порушено особисто вами?
Вам сам адміністратор в чаті на вашому ж відео тайм-код 23:23 повідомив про це ж правило.
Тоді питання чому Адміністратор стріляв по гвинтокрилу ?

Андрій Берлінов

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,546
Реакції
997
Бали
253
Вітаю!

Переглянувши ваш відеодоказ, я не побачив що адміністратор стріляв по гвинтокрилу. Адміністратратор слідкував за нападом та міг вас покарати за порушення пункту правил нападу на ВЧ -
3.6. Дозволено використовувати повітряний транспорт з метою крадіжки боєприпасів.
Примітка: заборонено використовуючи повітряний транспорт саджати його на криші будівель, ангарів тощо. Дозволено тільки на землю.

Адміністратор просто телепортував ваш гвинтокрил на землю.

Порушень з боку адміністратора не було виявлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі