LilSmoker1
Отаман
- Реєстрування
- 17 Лип 2026
- Дописи
- 16
- Реакції
- 26
- Бали
- 12
1. Нікнейм та ID гравця, який порушив правила: Артем Париж [25366] 2. Ваш нікнейм та ID: Максим Ананасов [102392] 3. Суть скарги: NonRP Держ, перебування та сторонні дії працівника без форми у закритій зоні (допитній), суперечки про OOC-правила в IC-чат (MG), погрози варном («получиш варн») та провокація на вихід з гри («хоч ливай»). 4. Докази порушення (скріншот/відео):
5. Дата та тайм-код порушення: 27.08.2026.
1) Він не спитав, чи є ліцензія на зброю, якщо вона є, то він не мав права виймати снайперську гвинтівку, дозволена до 20шт та рушницю
2) По більшості працівник НПУ звертається до гравця на "ти".
3) на прибуття адвоката дається 5хв
- 00:00:29 — Людина без форми бігає по допитній та втручається в процес (закриває двері).
- 00:00:32 — Погрози варном в чат та провокація вийти з гри («хоч ливай»).
- 00:01:06 — Невідповідна поведінка для держслужбовця («щас кляп закину»).
- 00:01:56 — Обговорення OOC-правил та звинувачення в NonRP під час RP-процесу (MG). 5:41 обізвав обізяною
Також хочу зазначити порушення зі сторони працівника НПУ:Якщо з мого боку й відбувся дрібний MG в чат, я готовий отримати за це відповідне покарання згідно з правилами (мут). Однак це ніяк не виправдовує дії Артема Парижа та його колеги без формы як працівників держструктур.
Замість нормальної відігровки RP-процесу гравець дозволив цивільній особі / працівнику без форми вільно бігати по закритій території допитної та зачиняти двері, погрожував мені варном під час допиту, віддавав неадекватні накази про «кляп» та прямо підбурював мене до порушення правил сервера фразою «хоч лівай», щоб я отримав покарання за вихід з гри.
Прошу адміністрацію об'єктивно оцінити дії даного співробітника за наданими таймкодами та винести покарання за NonRP Держ.
1) Він не спитав, чи є ліцензія на зброю, якщо вона є, то він не мав права виймати снайперську гвинтівку, дозволена до 20шт та рушницю
2) По більшості працівник НПУ звертається до гравця на "ти".
3) на прибуття адвоката дається 5хв
Останнє редагування: