Розглянуто Артем Париж/ Скарга

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

LilSmoker1

Отаман
Реєстрування
17 Лип 2026
Дописи
16
Реакції
26
Бали
12
1. Нікнейм та ID гравця, який порушив правила: Артем Париж [25366] 2. Ваш нікнейм та ID: Максим Ананасов [102392] 3. Суть скарги: NonRP Держ, перебування та сторонні дії працівника без форми у закритій зоні (допитній), суперечки про OOC-правила в IC-чат (MG), погрози варном («получиш варн») та провокація на вихід з гри («хоч ливай»). 4. Докази порушення (скріншот/відео):
5. Дата та тайм-код порушення: 27.08.2026.
  • 00:00:29 — Людина без форми бігає по допитній та втручається в процес (закриває двері).
  • 00:00:32 — Погрози варном в чат та провокація вийти з гри («хоч ливай»).
  • 00:01:06 — Невідповідна поведінка для держслужбовця («щас кляп закину»).
  • 00:01:56 — Обговорення OOC-правил та звинувачення в NonRP під час RP-процесу (MG). 5:41 обізвав обізяною
Пояснення щодо слів та дій гравця Артем Париж [25366]:
Якщо з мого боку й відбувся дрібний MG в чат, я готовий отримати за це відповідне покарання згідно з правилами (мут). Однак це ніяк не виправдовує дії Артема Парижа та його колеги без формы як працівників держструктур.
Замість нормальної відігровки RP-процесу гравець дозволив цивільній особі / працівнику без форми вільно бігати по закритій території допитної та зачиняти двері, погрожував мені варном під час допиту, віддавав неадекватні накази про «кляп» та прямо підбурював мене до порушення правил сервера фразою «хоч лівай», щоб я отримав покарання за вихід з гри.
Прошу адміністрацію об'єктивно оцінити дії даного співробітника за наданими таймкодами та винести покарання за NonRP Держ.
Також хочу зазначити порушення зі сторони працівника НПУ:
1) Він не спитав, чи є ліцензія на зброю, якщо вона є, то він не мав права виймати снайперську гвинтівку, дозволена до 20шт та рушницю
2) По більшості працівник НПУ звертається до гравця на "ти".
3) на прибуття адвоката дається 5хв

Останнє редагування:

Олександр Сазантов

ГС Держ|Північна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
4 Жов 2023
Дописи
581
Реакції
357
Бали
478
Вітаю!
Артем Париж має статус BAD COP, тому він може поводитися з громадянами не за субординацією та може грубо відповідати.
Щодо вилучення зброї згідно із законом, мати M4 заборонено. Дозволено мати лише Deagle, SCAR та MP5 у кількості до 20 одиниць. Усе інше, крім M4, дозволено відповідно до встановлених правил.
Щодо погрози варном у чаті та провокації вийти з гри («хоч ливай») погроз з боку гравця не було. Ви самі сказали в мікрофон, що у вас багато арок і що ви зараз вийдете з гри. Після цього гравець лише відповів на вашу репліку. Тому його відповідь не можна вважати погрозою або провокацією виходу з гри.
Також ви як автор скарги отримуєте покарання згідно правил Ukraine GTA
а саме
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут 30 хвилин

Гравець Артем Париж отримує покарання згідно правил
Ukraine GTA

5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут 30 хвилин

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі