Zmeyka
Toxic 100
- Реєстрування
- 14 Сер 2023
- Дописи
- 117
- Реакції
- 93
- Бали
- 46
- Нікнейм гравця: Артем Реймон
- Особистий нікнейм: Артур Змей
- Суть скарги: Не знання статуту
- Докази (скріншот/відео): ТИК
- Дата порушення: 18.10.2023
Порушення зі сторони Артем Реймон
Тайм код - 1:55 Видача розшуку не перевіривши мій паспорт
Тайм код- 2:20 Стрілянина по співробітнику СБУ.Х "TK" - Team Kill - доведення до несвідомого стану або завдання шкоди здоров'ю члену своєї команди, фракції.
Тайм код- 2:50 ДМ кар співробітника СБУ.Х Назар Рамірес "TK" - Team Kill - доведення до несвідомого стану або завдання шкоди здоров'ю члену своєї команди, фракції.
Тайм код- 2:15 Оск мене( нищій)
Тайм код- 3:59 Знов виписання статів без моїх документів
Тайм код- 4:40 Посадив мене
СТАТУТ МВС порушення Артем Реймон
1.Співробітник МВС повинен представитись перед громадянином якого повинен затримувати- Артем Реймон не представився
2.Співробітник МВС повинен прочитати міранду про право адвоката- Артем Реймон не прочитав
3.Співробітник МВС повинен надати право на адвоката приватного чи державного- Артем Реймон не надав
4.Співпробітник МВС повинен надати докази порушення громадянину якого затримав/або авокату- Артем Реймон не надав
5.Співробітники МВС повинні поважати один одного- Артем Реймон не поважає
ОБШУК
На мені був не законний обшук від Артем Реймон мене не попередили що буде розшук та він його провів десь в полі
Не законний розшук це статья
Стаття 28. Підозрюваний може бути підданий особистому обшуку у випадках:
- Під час затримання/арешту. арешт був
- Відповідного ордеру. Орден мені на обшук не показали
Розділ 5: Обшук
Стаття 28. Підозрюваний може бути підданий особистому обшуку у випадках:
- Під час затримання/арешту.
- Відповідного ордеру.
Виняток: Особистий обшук проводиться залежно від обставин.
Стаття 29. Обшук житла та приватної власності проводиться тільки за наявності відповідного ордеру.
Стаття 30. Обшук особистого автомобіля може проводитися без ордеру в наступних випадках :
1) Якщо авто було помічено за порушенням КК, необхідно мати відеозапис порушення.
2) Якщо у підозрюваного було виявлено під час обшуку державну/нелегальну зброю, а також наркотичні засоби, у присутності власника автомобіля.
3) Знаходження транспортного засобу на території призначеній для рибальства у присутності власника автомобіля.
4) За умови, якщо транспортний засіб знаходиться в орієнтуванні.
5) За умови, якщо на автомобілі закріплені державні номери, які не відповідають зазначеним у техпаспорті.
РОЗДІЛ 5 БУВ ПОРЕНИЙ Артемом Рейманом
Це все карається не тільки доганою