Розглянуто Артем Реймон//Порушення статуту МВС//Процесуальний Кодекс України//Для ГА ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Zmeyka

Toxic 100
Реєстрування
14 Сер 2023
Дописи
117
Реакції
93
Бали
46
  1. Нікнейм гравця: Артем Реймон
  2. Особистий нікнейм: Артур Змей
  3. Суть скарги: Не знання статуту
  4. Докази (скріншот/відео): ТИК
  5. Дата порушення: 18.10.2023
    Порушення зі сторони Артем Реймон
    Тайм код - 1:55 Видача розшуку не перевіривши мій паспорт
    Тайм код- 2:20 Стрілянина по співробітнику СБУ.Х "TK" - Team Kill - доведення до несвідомого стану або завдання шкоди здоров'ю члену своєї команди, фракції.
    Тайм код- 2:50 ДМ кар співробітника СБУ.Х Назар Рамірес "TK" - Team Kill - доведення до несвідомого стану або завдання шкоди здоров'ю члену своєї команди, фракції.
    Тайм код- 2:15 Оск мене( нищій)
    Тайм код- 3:59 Знов виписання статів без моїх документів
    Тайм код- 4:40 Посадив мене

СТАТУТ МВС порушення Артем Реймон

1.Співробітник МВС повинен представитись перед громадянином якого повинен затримувати- Артем Реймон не представився
    2.Співробітник МВС повинен прочитати міранду про право адвоката- Артем Реймон не прочитав
    3.Співробітник МВС повинен надати право на адвоката приватного чи державного- Артем Реймон не надав
    4.Співпробітник МВС повинен надати докази порушення громадянину якого затримав/або авокату- Артем Реймон не надав
    5.Співробітники МВС повинні поважати один одного- Артем Реймон не поважає

ОБШУК
    На мені був не законний обшук від Артем Реймон мене не попередили що буде розшук та він його провів десь в полі
    Не законний розшук це статья
    Стаття 28. Підозрюваний може бути підданий особистому обшуку у випадках:
    - Під час затримання/арешту. арешт був
    - Відповідного ордеру. Орден мені на обшук не показали

Розділ 5: Обшук
    Стаття 28. Підозрюваний може бути підданий особистому обшуку у випадках:
    - Під час затримання/арешту.
    - Відповідного ордеру.
    Виняток: Особистий обшук проводиться залежно від обставин.
    Стаття 29. Обшук житла та приватної власності проводиться тільки за наявності відповідного ордеру.
    Стаття 30. Обшук особистого автомобіля може проводитися без ордеру в наступних випадках :
    1) Якщо авто було помічено за порушенням КК, необхідно мати відеозапис порушення.
    2) Якщо у підозрюваного було виявлено під час обшуку державну/нелегальну зброю, а також наркотичні засоби, у присутності власника автомобіля.
    3) Знаходження транспортного засобу на території призначеній для рибальства у присутності власника автомобіля.
    4) За умови, якщо транспортний засіб знаходиться в орієнтуванні.
    5) За умови, якщо на автомобілі закріплені державні номери, які не відповідають зазначеним у техпаспорті.

РОЗДІЛ 5 БУВ ПОРЕНИЙ Артемом Рейманом

Це все карається не тільки доганою

Олександр Міракл

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Вер 2022
Дописи
2,979
Реакції
1,012
Бали
213
Вітаю, шановний гравець
Гравець Оливер Хансен [48632] отримає покарання за DB, Назар Рамірес [2010] отримає покарання за Образи + DM Car, Артем Реймон [128981] отримає покарання за DB + Образи.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі