Розглянуто Артем Українець, Конор Стоун//Бездіяльність//Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
19 Лис 2023
Дописи
32
Реакції
10
Бали
11
1. Ваш нікнейм: Бодя Ваків
2. Нікнейм адміністратора: Артем Українець, Конор Стоун
3. Суть скарги:
На відеозаписі 1 зафіксовано, як мене безпідставно починають вбивати (00:00–00:20), ймовірно через те, що я взяв замовлення на суму 930 000 грн. Я одразу викликав адміністратора. Після цього адміністрація повідомила, що за ситуацією спостерігають Артем Українець і Конор Стоун, однак навіть під їх наглядом гравець Валєра Монстр продовжив стріляти (00:34–00:57).
Зазначені дії мають ознаки DM. Своєчасне застосування навіть мінімального покарання могло б запобігти подальшим порушенням і дозволило б мені не втратити замовлення, яке є рідкісним і значним за сумою.
Надалі я повторно звернувся через репорт та уточнив, чи адміністрація бачила порушення (03:30–03:52-відеозапис 1). Мені відповіли, що так, і повідомили про подальше покарання. Проте після цього, що підтверджується відеозаписом 2 (00:00–00:50), мене знову було вбито. У чаті зазначено, що дії відбуваються в межах розгляду моєї заявки.
У зв’язку з викладеним прошу:
  1. Перевірити серверні логи за вказаними моментами (орієнтовний час 14:02–14:15) з метою підтвердження факту втрати та суми замовлення (930 000 грн).
  2. Надати компенсацію у повному обсязі вартості втраченого замовлення, оскільки втрата стала наслідком безпідставних дій інших гравців та несвоєчасного реагування.
  3. Розглянути можливість додаткової компенсації за витрачений час на оформлення та супровід цієї скарги.
  4. Провести роз’яснювальну бесіду з адміністраторами щодо оперативного реагування на подібні ситуації.
  5. Видати відповідне покарання гравцям Віка Службова та Валєра Монстр.
P.S. Розумію, що адміністрації може знадобитися час для перевірки та прийняття рішення. Водночас, з огляду на те, що за ситуацією велося спостереження і факт порушення було підтверджено, прошу розглянути можливість надання компенсації у повному обсязі, адже своєчасне втручання могло б запобігти втраті замовлення. Звертаю увагу, що мій відеозапис 1 (фрапс) обірвався на 03:52; за потреби додаткові докази можна витребувати у Конора Стоуна, який був присутній під час події та діалогу. Буду щиро вдячний за об’єктивний розгляд та справедливе рішення. Готовий відповісти на ваші додаткові запитання, а також за потреби надати інші наявні відеозаписи, що можуть допомогти в розгляді ситуації.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): відеозапис 2; відеозапис 1
  • Відеозапис 1 — 00:00–00:20: початок нападу без причини.
  • Відеозапис 1 — 00:34–00:57: продовження стрілянини під наглядом адміністрації.
  • Відеозапис 1 — 03:30–03:52: відповідь адміністрації, що порушення зафіксовано.
  • Відеозапис 1 — 03:52: момент, на якому обірвався фрапс.
  • Відеозапис 2 — 00:00–00:50: повторне вбивство під час розгляду заявки.
5. Дата порушення:21.02.2026

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю.
Вам будуть повернуті кошти за замовлення, а також гравці Віка Службова [6345] та Валєра Монстер [122740] отримають покарання по 40 хвилин деморгану за пунктом правил 6.42. Заборонено перешкоджати роботі працівників евакуатора, Укрзалізниці, автобуса, трамвая, тощо.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі