Отаман Запорізький
Козак
- Реєстрування
- 19 Лис 2023
- Дописи
- 32
- Реакції
- 10
- Бали
- 11
1. Ваш нікнейм: Бодя Ваків
2. Нікнейм адміністратора: Артем Українець, Конор Стоун
3. Суть скарги:
На відеозаписі 1 зафіксовано, як мене безпідставно починають вбивати (00:00–00:20), ймовірно через те, що я взяв замовлення на суму 930 000 грн. Я одразу викликав адміністратора. Після цього адміністрація повідомила, що за ситуацією спостерігають Артем Українець і Конор Стоун, однак навіть під їх наглядом гравець Валєра Монстр продовжив стріляти (00:34–00:57).
Зазначені дії мають ознаки DM. Своєчасне застосування навіть мінімального покарання могло б запобігти подальшим порушенням і дозволило б мені не втратити замовлення, яке є рідкісним і значним за сумою.
Надалі я повторно звернувся через репорт та уточнив, чи адміністрація бачила порушення (03:30–03:52-відеозапис 1). Мені відповіли, що так, і повідомили про подальше покарання. Проте після цього, що підтверджується відеозаписом 2 (00:00–00:50), мене знову було вбито. У чаті зазначено, що дії відбуваються в межах розгляду моєї заявки.
У зв’язку з викладеним прошу:
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): відеозапис 2; відеозапис 1
2. Нікнейм адміністратора: Артем Українець, Конор Стоун
3. Суть скарги:
На відеозаписі 1 зафіксовано, як мене безпідставно починають вбивати (00:00–00:20), ймовірно через те, що я взяв замовлення на суму 930 000 грн. Я одразу викликав адміністратора. Після цього адміністрація повідомила, що за ситуацією спостерігають Артем Українець і Конор Стоун, однак навіть під їх наглядом гравець Валєра Монстр продовжив стріляти (00:34–00:57).
Зазначені дії мають ознаки DM. Своєчасне застосування навіть мінімального покарання могло б запобігти подальшим порушенням і дозволило б мені не втратити замовлення, яке є рідкісним і значним за сумою.
Надалі я повторно звернувся через репорт та уточнив, чи адміністрація бачила порушення (03:30–03:52-відеозапис 1). Мені відповіли, що так, і повідомили про подальше покарання. Проте після цього, що підтверджується відеозаписом 2 (00:00–00:50), мене знову було вбито. У чаті зазначено, що дії відбуваються в межах розгляду моєї заявки.
У зв’язку з викладеним прошу:
- Перевірити серверні логи за вказаними моментами (орієнтовний час 14:02–14:15) з метою підтвердження факту втрати та суми замовлення (930 000 грн).
- Надати компенсацію у повному обсязі вартості втраченого замовлення, оскільки втрата стала наслідком безпідставних дій інших гравців та несвоєчасного реагування.
- Розглянути можливість додаткової компенсації за витрачений час на оформлення та супровід цієї скарги.
- Провести роз’яснювальну бесіду з адміністраторами щодо оперативного реагування на подібні ситуації.
- Видати відповідне покарання гравцям Віка Службова та Валєра Монстр.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): відеозапис 2; відеозапис 1
- Відеозапис 1 — 00:00–00:20: початок нападу без причини.
- Відеозапис 1 — 00:34–00:57: продовження стрілянини під наглядом адміністрації.
- Відеозапис 1 — 03:30–03:52: відповідь адміністрації, що порушення зафіксовано.
- Відеозапис 1 — 03:52: момент, на якому обірвався фрапс.
- Відеозапис 2 — 00:00–00:50: повторне вбивство під час розгляду заявки.