Розглянуто Безотвественние что администратори что ВРУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрей007

Козак
Реєстрування
26 Січ 2026
Дописи
56
Реакції
20
Бали
11
1. Ваш нікнейм: 1379
2. Нікнейм адміністратора: Ксенія Київська
3. Суть скарги: в 12 часов дня я подошел в ВРУ что би отримати Загран паспорт на что адвокат сказал смотрите на держпортале в какое время видают паспорта. С 17 до 19. я зашел в 17:03 - никого нету. стоит 3 человека . Я визвал администратора, тепнулась Ксения залутала репорт ничего мне не помогла и написала опишить свою проблему детально. Це ЗГА???? Ганьба просто . Прошу видать Ксению догану и Вісшему составу ВРУ - це як код 5 неявка догана. Ми чекали увесь день .Нашо тоді ставить час коли його самі ВРУ порують. Ганьба просто.
Grand Theft Auto  San Andreas Screenshot 2026.05.29 - 17.15.57.02.png

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 29.05.2026

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,520
Реакції
1,627
Бали
253
Вітаю
Шановний гравець, репорт не був "залутаний", як ви вказали, а вірно опрацьований.
На репорти типу: "ТП", "Допомога", "Сюди швидко" тощо Адміністрація серверу може відхилити цей репорт та попросити вас детальніше описати вашу проблему.
Також бачу, що після некількох хвилин очікування ви все ж таки отримали закордонний паспорт.
Ми намагаємось підняти рівень РП та допомоги гравцям, але ви також повинні зрозуміти, що є ситуації які вирішуються тільки РП шляхом і адміністрація втручається в них дуже рідко.

Якщо ви вважаєте, що видача паспортів затрималась і це спричинило якісь адміністративні/кримінальні порушення, то ви можете звернутися до НПУ або СБУ з вашою позивною заявою для проведення рослідування, перевірки тощо.

Порушень з боку адміністрації не виявлено.

Розглянуто.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі