Розглянуто Безотвественние что администратори что ВРУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрей007

Козак
Реєстрування
26 Січ 2026
Дописи
63
Реакції
20
Бали
11
1. Ваш нікнейм: 1379
2. Нікнейм адміністратора: Ксенія Київська
3. Суть скарги: в 12 часов дня я подошел в ВРУ что би отримати Загран паспорт на что адвокат сказал смотрите на держпортале в какое время видают паспорта. С 17 до 19. я зашел в 17:03 - никого нету. стоит 3 человека . Я визвал администратора, тепнулась Ксения залутала репорт ничего мне не помогла и написала опишить свою проблему детально. Це ЗГА???? Ганьба просто . Прошу видать Ксению догану и Вісшему составу ВРУ - це як код 5 неявка догана. Ми чекали увесь день .Нашо тоді ставить час коли його самі ВРУ порують. Ганьба просто.
Grand Theft Auto  San Andreas Screenshot 2026.05.29 - 17.15.57.02.png

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 29.05.2026

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,970
Реакції
1,808
Бали
253
Адреса
Platz der Republik 1, 11011 Berlin
Вітаю
Шановний гравець, репорт не був "залутаний", як ви вказали, а вірно опрацьований.
На репорти типу: "ТП", "Допомога", "Сюди швидко" тощо Адміністрація серверу може відхилити цей репорт та попросити вас детальніше описати вашу проблему.
Також бачу, що після некількох хвилин очікування ви все ж таки отримали закордонний паспорт.
Ми намагаємось підняти рівень РП та допомоги гравцям, але ви також повинні зрозуміти, що є ситуації які вирішуються тільки РП шляхом і адміністрація втручається в них дуже рідко.

Якщо ви вважаєте, що видача паспортів затрималась і це спричинило якісь адміністративні/кримінальні порушення, то ви можете звернутися до НПУ або СБУ з вашою позивною заявою для проведення рослідування, перевірки тощо.

Порушень з боку адміністрації не виявлено.

Розглянуто.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі