Розглянуто Бодя Копито/не законе брання в стяжки

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Сабір Дуров

L ЗМІ | Південна Україна
Лідер
Реєстрування
14 Тра 2025
Дописи
67
Реакції
39
Бали
63
1. Нікнейм гравця:Бодя Копито
2. Особистий нікнейм: Сабір Дуров
3. Клан порушника:BlazeFamq
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: нова-почта
5. Суть скарги:людина взяла в стяжки без вагомої на те причини, погрожувала поліцейскому закинути на форум.обікрав мене мої останні кошти мені не приємно було та ще почав обшукувати теж без причини якоби я в його вїхав, відео доказу нема як я в його вїхав! Прошу видати покарання так як це порушення правила пограбуваннь та прошу повернути мої кошти! А ще потом стріляв по мені,також в чаті не було рп відігровка надягання стяжок
6. Докази (скриншот/відео тикайте сюди
7. Дата порушення:31.10. 2025
додатково тайм коди самі перші секунди як він мене обшукував,2хв 45 сек,3хв 40сек погрозу закиду на форум поліцейському,8хв стріляв без причини

Вадим Кравчук.

Лідер МОЗ | Південна Україна
Реєстрування
16 Кві 2024
Дописи
219
Реакції
220
Бали
88
Бажаю здоров’я!
В даній ситуації я міг тільки попросити зняти стяжки з Вас, тому що я прибув на виклик коли Вас уже ошукали, мені нормально ніхто не пояснив тільки сказали , що ошукали на 4700 гривень, я одразу повідомив осіб які спричинили це протизаконне діяння та Non rp обікрали Вас.
На жаль мені також уже потрібно було виходити з гри , через це я не мав змоги правильно та чітко відіграти Rp, за це вибачаюсь!
Також причин щоб я Вас обшукав не було, тому я не робив цього.
Також на даних осіб від мого лиця буде подана скарга за масовий DM та RK, тому в мене не було ніякого бажання відігрувати Rp та спілкуватися з даними особами!

Ще раз вибачаюсь що не відіграв Rp як потрібно, тому що мені потрібно було виходити з гри та зайнятись реальними справами.

Останнє редагування:

Олександр Солідний

Поважний гравець
Реєстрування
29 Січ 2024
Дописи
475
Реакції
237
Бали
103
Вітаю! Розглянувши скаргу виношу вердикт:
Гравець [41499] отримає покарання у вигляді Бан 3 Дні за:
3.5. Кількість нападників має бути в 4 рази більшою за кількість жертв;
3.8. Під час проведення пограбування хоча б 1 учасник зобов'язаний вести фрапс ситуації, яка відбувається та зберігати протягом 3 діб.
Гравець [35029] отримає покарання у вигляді Бан 3 Дні за:
3.5. Кількість нападників має бути в 4 рази більшою за кількість жертв;
3.8. Під час проведення пограбування хоча б 1 учасник зобов'язаний вести фрапс ситуації, яка відбувається та зберігати протягом 3 діб.
6.1. "FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини.
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі