Розглянуто Бодя Копито/не законе брання в стяжки

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Сабір Дуров

L ЗМІ | Південна Україна
Лідер
Реєстрування
14 Тра 2025
Дописи
67
Реакції
40
Бали
63
1. Нікнейм гравця:Бодя Копито
2. Особистий нікнейм: Сабір Дуров
3. Клан порушника:BlazeFamq
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: нова-почта
5. Суть скарги:людина взяла в стяжки без вагомої на те причини, погрожувала поліцейскому закинути на форум.обікрав мене мої останні кошти мені не приємно було та ще почав обшукувати теж без причини якоби я в його вїхав, відео доказу нема як я в його вїхав! Прошу видати покарання так як це порушення правила пограбуваннь та прошу повернути мої кошти! А ще потом стріляв по мені,також в чаті не було рп відігровка надягання стяжок
6. Докази (скриншот/відео тикайте сюди
7. Дата порушення:31.10. 2025
додатково тайм коди самі перші секунди як він мене обшукував,2хв 45 сек,3хв 40сек погрозу закиду на форум поліцейському,8хв стріляв без причини

Вадим Кравчук.

Поважний гравець
Реєстрування
16 Кві 2024
Дописи
220
Реакції
220
Бали
88
Бажаю здоров’я!
В даній ситуації я міг тільки попросити зняти стяжки з Вас, тому що я прибув на виклик коли Вас уже ошукали, мені нормально ніхто не пояснив тільки сказали , що ошукали на 4700 гривень, я одразу повідомив осіб які спричинили це протизаконне діяння та Non rp обікрали Вас.
На жаль мені також уже потрібно було виходити з гри , через це я не мав змоги правильно та чітко відіграти Rp, за це вибачаюсь!
Також причин щоб я Вас обшукав не було, тому я не робив цього.
Також на даних осіб від мого лиця буде подана скарга за масовий DM та RK, тому в мене не було ніякого бажання відігрувати Rp та спілкуватися з даними особами!

Ще раз вибачаюсь що не відіграв Rp як потрібно, тому що мені потрібно було виходити з гри та зайнятись реальними справами.

Останнє редагування:

Олександр Солідний

Поважний гравець
Реєстрування
29 Січ 2024
Дописи
476
Реакції
239
Бали
103
Вітаю! Розглянувши скаргу виношу вердикт:
Гравець [41499] отримає покарання у вигляді Бан 3 Дні за:
3.5. Кількість нападників має бути в 4 рази більшою за кількість жертв;
3.8. Під час проведення пограбування хоча б 1 учасник зобов'язаний вести фрапс ситуації, яка відбувається та зберігати протягом 3 діб.
Гравець [35029] отримає покарання у вигляді Бан 3 Дні за:
3.5. Кількість нападників має бути в 4 рази більшою за кількість жертв;
3.8. Під час проведення пограбування хоча б 1 учасник зобов'язаний вести фрапс ситуації, яка відбувається та зберігати протягом 3 діб.
6.1. "FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини.
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі