В очікуванні Бізнес

Микола Олександрович

| Південна Україна
Реєстрування
19 Кві 2024
Дописи
113
Реакції
78
Бали
73
Прохання додати ще по одному бізнесу які користуються попитом серед гравців
-Мисливський магазин
-Магазин Сад і Город
-Риболовний Магазин

Emres*play

Козак
Реєстрування
22 Гру 2023
Дописи
37
Реакції
15
Бали
11

Микола Олександрович

| Південна Україна
Реєстрування
19 Кві 2024
Дописи
113
Реакції
78
Бали
73
Против, это уникальные бизнеса и они должны быть одни. Лучше бы написал предложение чтоб сделали нормальный склад им)
За склад? Вони повинні самі хвилюватися за це. У мене конкретна пропозиція, плюс буде конкуренція та можливість задуматися, бо деякі підзажралися!

𝓐𝓻𝓷𝓸𝓵𝓭𝓲𝓴 Rein

Поважний гравець
Реєстрування
13 Гру 2024
Дописи
178
Реакції
134
Бали
48

Дмитро Хелл

Активний
Реєстрування
13 Бер 2023
Дописи
172
Реакції
284
Бали
68
За склад? Вони повинні самі хвилюватися за це. У мене конкретна пропозиція, плюс буде конкуренція та можливість задуматися, бо деякі підзажралися!
Да, за склад) Его можно полный потратить за несколько минут если закупать те же червяки. По твоему люди должны 24/7 стоять пополнять их? Дальнобойщики не успевают возить даже как продукты заканчиваются. Тот кто не имел подобного бизнеса понятия не имеет как он работает

Микола Олександрович

| Південна Україна
Реєстрування
19 Кві 2024
Дописи
113
Реакції
78
Бали
73
Да, за склад) Его можно полный потратить за несколько минут если закупать те же червяки. По твоему люди должны 24/7 стоять пополнять их? Дальнобойщики не успевают возить даже как продукты заканчиваются. Тот кто не имел подобного бизнеса понятия не имеет как он работает
Ще раз тобі повторюю, покращення бізнесу це проблема власника. З приводу замовлення товару, товари повинні буди частіше, не 1-2 рази на добу, а деколи і взагалі відсутні! Я був слідкуючим за бізнесами і я знаю цю постійну проблему з товаром, тому я висловлюю думку більшості гравців.

Mortimer😈

Козак
Реєстрування
1 Жов 2022
Дописи
32
Реакції
6
Бали
11
Реєстрування
9 Січ 2025
Дописи
43
Реакції
18
Бали
11

Гатило Рукотряс

Поважний гравець
Реєстрування
21 Гру 2023
Дописи
267
Реакції
110
Бали
46
Та ну нащо ще бізаки досить поки цих.Вже давайте ще одну бу зробим ще цр.Ну Яб не хотів щоб добавляли ще сад город,мисливський і риболовний!
це нічого що тіп завозе в сад 1 раз на день і то попробуй попади і то наввіть ене кожен день

Микола Олександрович

| Південна Україна
Реєстрування
19 Кві 2024
Дописи
113
Реакції
78
Бали
73

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі