Відмовлено Біографія Антонія Гріма

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

ЛеоКиївський

Кошовий отаман
Реєстрування
13 Тра 2025
Дописи
138
Реакції
55
Бали
33
Прізвище Ім’я По-батькові (ПІБ): Грім Антонії Олександрович
Стать: Чоловіча
Мати: Громова Тетяна Вікторівна
Батько: Грім Олександр Васильович
Зріст та вага: 175 см 70 кг
Дата народження: 10 грудня 2004
Вік: 21 рік
Місце народження: м. Київ, Україна
Національність: Українець
Місце проживання: м. Київ, Україна
Захоплення: Автомобілі,Мотоцикли та все що зв*язоно зі спортом також техніка Комп‘ютери
Сімейний стан: Неодружений
Статура: Середня Пітянута
Колір очей: Сині
Зачіска: Довга (Шторки)
Відмітні знаки:
Шрам на спині
Дитинство та родина
Я народився у звичайній сім’ї. Мама, Громова Тетяна Вікторівна, працює держслужбовцем — завжди була прикладом відповідальності та дисципліни. Тато, Грім Олександр Васильович, — механік, який з дитинства навчив мене цінувати працю руками і не боятись складнощів. В нашій сім’ї панували підтримка і взаєморозуміння, що сформувало в мені стійкий характер.

Освіта та ранній шлях
Я вчився у фізмат ліцеї, а потім вступив до Юридичного інституту. Під час навчання часто працював — від охоронця до фрілансера, щоб підтримувати себе фінансово. Після завершення навчання недовго працював у юридичній сфері, але зрозумів, що хочу рухатись у більш вільному напрямку. Тому почав займатись власними проєктами та шукати можливості розвитку.
Зараз працюю в ВРУ та хочу зайняти керівну посаду

Характер і внутрішній світ
Зовні я стриманий і спокійний, іноді з ноткою сарказму. Усередині — людина, яка любить аналізувати і продумувати кожен крок. Мені складно довіряти новим людям, але з близькими я відкритий і вірний. Завжди намагаюсь зберігати холодну голову — це мій спосіб виживати і рухатися вперед.

Сильні сторони
Швидко аналізую інформацію
Залишаюсь спокійним у стресі
Відповідальний і дисциплінований
Лояльний до своїх

Страхи
Боюсь втратити близьких і опинитись безпорадним у критичних ситуаціях. Не люблю, коли все виходить з-під контролю.

Захоплення та стиль життя
Цікаваюсь технікою — комп’ютерами, гаджетами, іноді збираю різні електронні пристрої. Вільний час стараюсь проводити активно — спорт, прогулянки. Мій стиль простий і зручний, без зайвих деталей.

Сучасне становище та плани
Зараз працюю над власними проєктами, шукаю нові можливості розвитку. Мета — стати незалежним, вдосконалюватись і створювати корисні речі. Планую розвиватися і не боятись складнощів.
Ще планую зайняти якусь посаду в керівну ВРУ

Андрій Медвідь

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
28 Кві 2023
Дописи
1,058
Реакції
1,268
Бали
253
Вітаю
1. Біографія має сягати обсягу не менш ніж 3000 символів(без пропусків).
Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі